πάστα πριμαβέρα – τα διάσημα ζυμαρικά της άνοιξης
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Υλικά για 6 άτομα ή ένα μεγάλο πυρέξ, 35χ25 εκ.: 350 γρ. χοιρινό σε μικρές μπουκιές 1 λουκάνικο σε μικρά …
Η Σάλτσα Μπολονέζ είναι ένα ραγού -κατά την ιταλική εκδοχή του- αργομαγειρεμένο , η οποία γίνεται με κομματάκια κρέατος ή …
500 ΓΡ. ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ 2 ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΤΟΝΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ TRATA (208 ΓΡ.) 250 ΓΡ. ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ 1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ ½ Κ.Γ. ΖΑΧΑΡΗ 4 …
Εύκολη, γρήγορη, ευπαρουσίαστη και νοστιμότατη. Ένα ελαφρύ πιάτο που στέκεται επάξια σε οποιοδήποτε επίσημο γεύμα αλλά τρώγεται εξίσου ευχάριστα και …
120 γρ. ξινό τραχανά 2 φρέσκα κρεμμύδια 100 γρ. λουκάνικο χωριάτικο Ιfantis 120 γρ. σάλτσα ντομάτας (ή ντομάτα κονκασέ) 1½ …
500 γρ. σπαγγέτι 1 συσκευασία pesto Genovese 2 φλ. ζωμός λαχανικών 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες, …
Συνταγή του Chef Marco Pierre White 450 γρ. γαρίδες καθαρισμένες 500 γρ. τοματίνια cherry κομμένα στη μέση 1 ½ κρεμμύδι …