Κοτόπουλο κινέζικο με μπρόκολο και μανιτάρια
Κινέζικη κουζίνα έχουμε σήμερα, όπως καταλάβατε!Για το πιάτο αυτό, συνδύασα δυο αγαπημένες μου συνταγές, αυτήν και αυτήν.Τραγανό μπροκολάκι και μανιτάρια …
Κινέζικη κουζίνα έχουμε σήμερα, όπως καταλάβατε!Για το πιάτο αυτό, συνδύασα δυο αγαπημένες μου συνταγές, αυτήν και αυτήν.Τραγανό μπροκολάκι και μανιτάρια …
…Η ιδέα γι’αυτό το παστίτσιο, προέκυψε ουσιαστικά από την μεταφορά αυτής εδώ της μακαρονάδας από την κατσαρόλα στο ταψί…Το αποτέλεσμα …
80 γρ. ρύζι αρμπόριο 30 γρ. βούτυρο Lurpak 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελ. σκόρδο 1 κ.γ. τζίντζερ 2 χοντρά καρότα …
200 γρ. γαλοπούλα βραστή Ferrano Ifantis 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 αβγά 120 ml γάλα 50 γρ. …
600 γρ. αλεύρι σκληρό 9 γρ. μαγιά ξερή 10 γρ. μπέικιν πάουντερ 15 γρ. αλάτι 20 γρ. ζάχαρη 350 ml …
Για μένα αυτός ο μουσακάς είναι και ο καλύτερος. Οι διαφορετικές στρώσεις από κολοκυθάκια, πατάτες και μελιτζάνες που εναλλάσσονται με …
Υλικά Μελιτζάνες 2 μεγάλες κομμένες σε ροδέλες Ηλιέλαιο για τηγάνισμα Καρότα 2 μεγάλα τριμμένα Κασσέρι 100 γρ τριμμένο λεπτά Σκόρδο …
Προτιμάω το κοτοπουλάκι μου να το ψήνω σκέτο, χωρίς να βάζω πατάτες ή άλλο συνοδευτικό στο ταψί, καθώς το ζουμάκι …