Τραγανά Μελομακάρονα χωρίς ζάχαρη μόνο με μέλι
Φέτος είπα να σας φτιάξω μελομακάρονα χωρίς ζάχαρη. Πραγματικά έγιναν τέλεια πρέπει να τα δοκιμάσετε οπωσδήποτε. Βγήκαν 45 κομμάτια. Υλικά …
Φέτος είπα να σας φτιάξω μελομακάρονα χωρίς ζάχαρη. Πραγματικά έγιναν τέλεια πρέπει να τα δοκιμάσετε οπωσδήποτε. Βγήκαν 45 κομμάτια. Υλικά …
ΓΛΥΚΑ-ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ Πατσαβουρόπιτα γλυκιά σιροπιαστή Πανεύκολο ζουμερό και αφράτο γλύκισμα, οικονομικότατο τέλειο για όλες τις εποχές. Έτοιμο σε 30′ μόνο. 1/2 …
Το αγιολί (aioli) είναι για μένα η απόλυτη εναλλακτική της σκορδαλιάς που δε με πειράζει στο στομάχι και ως τέτοια …
Αυτή την εύκολη συνταγή για φανταστικά μελομακάρονα, θα τη φτιάξετε πολλές φορές γιατί η μία δόση δεν είναι ποτέ αρκετή!
Η συνταγή αυτή είναι η βασική με μικρές αλλαγές της μητέρας μου στην εκτέλεση οι οποίες όμως το κάνουν πολύ …
Η Σφυρίδα Αθηναϊκή Μαγιονέζα είναι ένα πιάτο-θρύλος της αστικής κουζίνας μας, ταυτισμένο με κοσμικές δεξιώσεις και πλούσιους μπουφέδες, αν και… …
Μια πολύ εύκολη, νόστιμη και χορταστική σαλάτα, που μπορούμε να την έχουμε προετοιμάσει από νωρίς και να την τελειώσουμε την …
Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας 4 αυγά 200 γρ. ζάχαρη ξύσμα από 3 πορτοκάλια …
Ήμουν τις προάλλες με την ξαδέρφη μου για καφέ και εκεί που τα λέγαμε έβγαλε ένα κέικ λεμονιού για να …
Την συνταγή αυτή την βρήκε η αδερφή μου από το σάιτ mothers blog και είναι του Γιώργου Γεράρδου. Καλή επιτυχία!…
Υλικά 2 κιλά φτερούγες κοτόπουλου 1 κρεμμύδι ξερό σε ροδέλες αλάτι – πιπέρι 2 κ. σ. πάπρικα 2 κ. σ. μουστάρδα 2 …
Φτιάξτε την πιο ωραία αφράτη δροσερή Λεμονόπιτα!!! Αφρός !!! Χωρίς υπερβολές σας υπόσχομαι οτι θα πλημμυρίσει το σπίτι σας από …
Το κέικ καρότου είναι από τα αγαπημένα μου γλυκά και έψαχνα μία συνταγή που να μοιάζει λίγο με αυτό των …
Αγαπημένο παραδοσιακό σιροπιαστό γλυκό ταψιού. Το Ρεβανί ή Ραβανί είναι τέλειο με παγωτό, με γλυκό του κουταλιού ή σκέτο. Αυτή …
Υλικά για το σιρόπι 1 κούπα φρέσκο χυμό λεμονιού 1 1/2 κούπα νερό 3 κούπες ζάχαρη 1 ξυλάκι κανέλας Υλικά …
Ναι μεν νηστίσιμο, αλλά αρκετά νόστιμο για κάθε μέρα του χρόνου 🙂
Υλικά Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 300 γρ Αυγά 3 τεμ Ζάχαρη 200 γρ Γάλα 100 ml Ηλιέλαιο 150 ml Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ …
Αυτό το κέικ είναι η χαρά της δημιουργίας γι αυτόν που το φτιάχνει, χωρίς την αγωνία της αποτυχίας, κι η …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 φλ. τσ. ηλιέλαιο1 φλ. τσ. ζάχαρη300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1 κ. γλ. σόδα μαγειρικήςτο ξύσμα …
Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Η ιδέα του είναι πολύ απλή : …