Μπακαλιάρος Αθηναϊκή Μαγιονέζα (video)
Η Σφυρίδα Αθηναϊκή Μαγιονέζα είναι ένα πιάτο-θρύλος της αστικής κουζίνας μας, ταυτισμένο με κοσμικές δεξιώσεις και πλούσιους μπουφέδες, αν και… …
Η Σφυρίδα Αθηναϊκή Μαγιονέζα είναι ένα πιάτο-θρύλος της αστικής κουζίνας μας, ταυτισμένο με κοσμικές δεξιώσεις και πλούσιους μπουφέδες, αν και… …
Υλικά 2 κιλά φτερούγες κοτόπουλου 1 κρεμμύδι ξερό σε ροδέλες αλάτι – πιπέρι 2 κ. σ. πάπρικα 2 κ. σ. μουστάρδα 2 …
Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Η ιδέα του είναι πολύ απλή : …
Υλικά : 4 τεμ. στήθος κοτόπουλο 6 μεγάλες πατάτες κομμένες για φούρνο 3 κ.τ.σ μουστάρδα 4 κ.τ.σ μέλι 1 ½ …
Η γεύση της σπιτικής μαγιονέζας είναι διαφορετική από αυτή του εμπορίου και απογειώνει γευστικά στη στιγμή τα πιάτα, που συνοδεύει. …
4 σκελ. σκόρδο ψημένο 2 κρόκους αβγών 2 κ.γ. μουστάρδα 2 κ.σ. χυμό λεμόνι 1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένη 1 φλ. …
Υλικά 2 αυγά 1 κουτ. σούπας ξύδι 1 κουτ. σούπας λεμόνι 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα 300-400 ml ηλιέλαιo Αλάτι Λευκό …
Υλικά συνταγής 1½ κιλό πατάτες μετρίου μεγέθους 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 4 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα 1 καυτερή …
Υλικά Γαρίδες 5 μεγάλες Καταϊφι 100 γρ Ηλιέλαιο για τηγάνισμα Για την μαρινάδα Ελαιόλαδο 5 κουταλιές σούπας Λεμόνια 2 – …
4 γαρίδες no1 Πιπέρι Χυμό από 2 σαγκουίνι Χυμό από 1/2 γκρέιπφρουτ Χυμό από 2 μανταρίνια Χυμό & ξύσμα από …
Προτιμάω το κοτοπουλάκι μου να το ψήνω σκέτο, χωρίς να βάζω πατάτες ή άλλο συνοδευτικό στο ταψί, καθώς το ζουμάκι …
Υλικά Για την μαγιονέζα Αυγά 2 τεμ.(σε θερμοκρασία δωματίου) Μουστάρδα 1 κουταλιά της σούπας κοφτή Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού …
Υλικά 1 κιλό τόνος 1 κιλό παντζάρια 2 τεμ. φρέσκα κρεμμυδάκια 2 τεμ. λεμόνια 150 ml. ελαιόλαδο 1κ.τ.γ. μουστάρδα αλάτι …
Οι σαλάτες ζυμαρικών είναι απ’ τα πιο δημοφιλή πιάτα σε μπουφέδες, ελαφρά γεύματα, κολατσιό στη δουλειά ή στο σχολείο και …