ΠΛΑΤΟ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙΩΝ
www.chefonair.gr
160 γρ. Ferrano Γαλοπούλα ψητή Ifantis 150 γρ. σαλάμι αέρος με παρμεζάνα Ifantis 80 γρ. Ferrano Προσούτο Ifantis 125 γρ. …
160 γρ. Ferrano Γαλοπούλα ψητή Ifantis 150 γρ. σαλάμι αέρος με παρμεζάνα Ifantis 80 γρ. Ferrano Προσούτο Ifantis 125 γρ. …
2 ψωμάκια μπριός 4 φέτες μορταδέλα Ifantis 100 γρ. φέτα 50 γρ. κρέμα γάλακτος 80 γρ. κασέρι 2 αβγά 2 …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13” 28/11/2012 17:00, ΑΛΜΥΡΑ ΡΟΛΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ, ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΟΓΚΡΑΤΕΝ
Από τον Chef Δημήτρη Παμπόρη…
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -½ κιλό μοσχαράκι καρδιά κιλότου -150 γρ. μανιτάρια φρέσκα -125 γρ. κασέρι σε λεπτές φέτες -1 …
Υλικά ( 4 άτομα) 4 αφράτα ψωμάκια 1 ματσάκι ρόκα 4 λεπτές φέτες καπνιστό μετσοβόνε Για τις αργοψημένες ντομάτες 4 …