Μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ ογκρατέν
Για το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της βδομάδας θα φτιάξουμε ένα διαφορετικό ογκρατέν από τα συνηθισμένα! Το κλασικό κοκκινιστό μοσχαράκι με …
Για το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της βδομάδας θα φτιάξουμε ένα διαφορετικό ογκρατέν από τα συνηθισμένα! Το κλασικό κοκκινιστό μοσχαράκι με …
2-1/2 κιλά μοσχαρίσιες μπριζόλες ενιαίο κομμάτι με κόκαλο 2 σκ. σκόρδο 1κλαδί δεντρολίβανο 1κλαδί θυμάρι 4 -5 κ.σ. ελαιόλαδο μπόλικο …
Υλικά 500γρ. χοιρινό σε κομμάτια 500 γρ. μανιτάρια 200 γρ. ζωμό κρέατος 1 πράσο σε ροδέλες 1 πιπεριά κόκκινη 2 …
Η σημερινή πίτσα έχει κάτι διαφορετικό… μια πολύ αρωματική ζύμη. Μια ζύμη που μπορεί να γίνει αφράτη σαν κομμάτι από …
Ψαρονέφρι γεμιστό με χαλούμι και κόκκινη πιπεριά.
Χρώματα, αρώματα και νοστιμιά σε ένα πιάτο που περισσότερο θα το ονόμαζα σουφλέ.
Δεν θα έλεγα ότι είναι μια ακόμη συνταγή για κοτόπουλο πανέ, είναι μια πολύ καλή ιδέα που νομίζω ότι αξίζει …
Από την Φρόσω Βαμβακίδου ,500 γρ. κοτόπουλο φιλέτο 500 γρ. λιγκουίνι 1 πιπεριά κόκκινη 1 πιπεριά πράσινη 1 πιπεριά κίτρινη …
Διάλεξα να φτιάξω το πλέον κλασσικό πιάτο της Λουιζιάνας, απλό, πεντανόστιμο και σίγουρα χορταστικό. Όλα τα εδέσματα που είχαμε στο …
Χρειαζόμαστε 400 γρ αλεύρι 200 γρ βούτυρο λίγο αλάτι 7-8 κουταλιές νερό 200 γρ τριμμένη γραβιέρα 300 γρ κολοκύθα σε …
Σήμερα σας έχω ενα πιάτο κατα την αποψή μου ιδανικό για μπουφέ αν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν το φτιάξετε …