Μπλανκέτ ντε Βω: μοσχάρι σε λευκή σάλτσα
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Τα leftovers με εμπνέουν, και αν ταυτίζεσαι πάμε να κάνουμε τα πιο yum κανελόνια γεμιστά με περισσεύματα από ψητό χοιρινό! …
Μια διαφορετική πίτα σας προτείνω κι εγώ με σπιτικό φύλλο που γίνεται ροδοκόκκινο και τραγανό κατά το ψήσιμο και περικλείει …
Με την πρώτη ευκαιρία δοκιμάστε αυτή τη μαγευτική μανιταρόσουπα και… θα μας θυμηθείτε!
Η ιδέα για την συνταγή Μεσογειακό κατσικάκι με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές και κοκκάρια, μου ήρθε λίγες μέρες πριν τον …
ΥΛΙΚΑ 2ΟΟ γρ αμπελοφυλλα ζεματισμενα και στραγγισμενα καλα Για την γέμιση 1 κιλό χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο σε μικρούς κύβους …
Πανέμορφη καλοκαιρινή τάρτα ξεχωριστή και ιδιαίτερη !!!
Η μανιταρόπιτα αυτή είναι ζουμερή,τραγανή και νόστιμη. ΄Εχει στη γέμιση καπνιστή γαλοπούλα και τυριά της αρεσκείας μας.
Γευστικότατες , εμφανίσιμες μπακαλιαρομπουκίτσες! Τέλειος μεζές αλλά και κυρίως πιάτο με πατατούλες.
Πολύ γευστικές και εμφανίσιμες μπακαλιαρομπουκίτσες!
Το ραγού δεν είναι βέβαια τίποτα ξεχωριστό από ένα απλό κοκκινιστό μοσχαράκι, που όλοι αγαπάμε! Όμως για να πετύχεις την …
Το Αγριογούρουνο είναι για μένα το πιο νόστιμο κρέας για μαγειρευτό και η κλασική συνταγή α λα Μπουργκινιόν (Bourguignon) ,… …
Τα Scotch Eggs (σκωτσέζικα αυγά) είναι ένα κλασικό Βρετανικό κολατσιό, όπου μέσα σε μια μπάλα από παναρισμένο κιμά λουκάνικου, περικλείεται …
Υπέροχα μελωμένο χοιρινό με βερίκοκα (γίνεται και με δαμάσκηνα), με το τρυφερό σιγομαγειρεμένο κρέας μέσα στην πλούσια γλύκα των ξερών …
Η καρμπονάντ φλαμάντ (carbonade flamande ή à la flamande) είναι ένα παραδοσιακό πιάτο, με βάση το κρέας, αρχικά αγριογούρουνο αλλά …
Αφήνοντας το χοιρινό να μαγειρευτεί αργά στη σάλτσα τομάτας χτίζει μια βαθιά και πλούσια γεύση. Ττα ζυμαρικά (βίδες) ενσωματώθηκαν στη …
Το Ιρλανδέζικο Ψωμί Σόδας είναι ένα παραδοσιακό ψωμί που φτιάχνεται με μόνο τα πιο βασικά συστατικά: το αλεύρι, τη σόδα, …
Μια απίθανη συνταγή του Jamie Oliver για να μην πετάξουμε ό,τι έμεινε από τη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα!
Θα χρειαστούμε: 3-4 μεγάλες ντομάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 1/4 ματσάκι μαϊντανό 1 κ.γλ. θυμάρι τριμμένο 1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι …
Θα χρειαστούμε: 3-4 μεγάλες ντομάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 1/4 ματσάκι μαϊντανό 1 κ.γλ. θυμάρι τριμμένο 1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι ελαιόλαδο …