Μπλανκέτ ντε Βω: μοσχάρι σε λευκή σάλτσα
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Τους γνωρίζετε τους μαύρους γίγαντες; Για κανονικούς γίγαντες πρόκειται, διαφορετικής ποικιλίας φυσικά, που καλλιεργούνται στη Βόρεια Ελλάδα. γεύση των συγκεκριμένων …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της …
1 ρολό κοτόπουλο Ifantis 1 κιλό πατάτες 2 κυδώνια 2 μήλα πράσινα 10 δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι 1 κρεμμύδι 1 καρότο …
Η πλέον παραδοσιακή συνταγή για μαγείρεμα κυνηγιού.
Φτιάχνουμε Φον σκούρο τη Βασική συνταγή.
Βασική συνταγή για σκούρο ζωμό βοδινού. Τον χρησιμοποιούμε για να ενισχύσουμε την γεύση σε μαγειρευτά, σάλτσες, σούπες αλλά και σαν …
Υλικά 1 ολόκληρο κοτόπουλο ή μπούτια ή στήθη κοτόπουλου 1 μεγάλο πράσο σε ροδέλες 2 μέτρια βιολογικά καρότα σε ροδέλες …