Καλαμάρι ψητό με μυρωδικά εσπεριδοειδών !!!
Υλικά 750 γρ. καλαμάρια φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα, χωρισμένα τα πλοκάμια από το σώμα 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 …
Υλικά 750 γρ. καλαμάρια φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα, χωρισμένα τα πλοκάμια από το σώμα 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 …
Μια πολύ ωραία, ελαφρώς γλυκόξινη συνταγή από το “Γαστρονόμο”. 1 κιλό καλαμάρι κομμένο σε ροδέλες (αφού έχει καθαριστεί και κοπεί, …
Η μαμά Χρύσα προτείνει μια μοναδική συνταγή όλο άρωμα και γεύση! Τα υλικά μας: 400 γρ. ντομάτες ώριμες αποφλοιωμένες και …
Πολύ νόστιμα και απλά! 1 κ. καλαμαράκια φρέσκα ή κατεψυγμένα, 3 μεγάλες ντομάτες σε κυβάκια ή ντοματάκια κονσέρβας, 1-2 κρεμμύδια …
Υλικά: Καλαμάρια – 1 1/2 κιλό Ντοματούλες φρέσκιες – 3 Σκόρδο – 3 σκελίδες Κρεμμυδάκια φρέσκα – 3 . Μαϊντανός …
Νηστήσιμο, ξινούτσικο, ευκολότατο. Μια συνταγή για το πιο αγαπημένο μας θαλασσινό.
Υλικά 1 κιλό καλαμαράκια (μικρά και φρέσκα) ζωμό λαχανικών αρωματικό μπουκέτο από φύλλα δάφνης μαϊντανό και θυμάρι 1 φλιτζάνι βασιλικό …
Μυρωδάτη αγαπημένη συνταγή η παέγια ή παέλια με ευωδιές θαλασσινές και λαχανικά.
Με ψιλοκομμένα φύλλα μυρωδικών και ξύσμα από πορτοκάλι και λεμόνι, το ψητό καλαμάρι γίνεται έδεσμα περιωπής. Διαδικασία Ανάβουμε το γκριλ στην …