Καλαμάρι με μουστάρδα και χυμό πορτοκαλιού
Μια πολύ ωραία, ελαφρώς γλυκόξινη συνταγή από το “Γαστρονόμο”. 1 κιλό καλαμάρι κομμένο σε ροδέλες (αφού έχει καθαριστεί και κοπεί, …
Μια πολύ ωραία, ελαφρώς γλυκόξινη συνταγή από το “Γαστρονόμο”. 1 κιλό καλαμάρι κομμένο σε ροδέλες (αφού έχει καθαριστεί και κοπεί, …
1 μεγάλο καλαμάρι καθαρισμένο 100 γρ. φέτα μέτρια 4 λιαστές ντομάτες ½ πιπεριά Φλωρίνης κόκκινη Φρέσκα Ρίγανη, θυμάρι Βιολογικό Έξτρα …
Η μαμά Χρύσα προτείνει μια μοναδική συνταγή όλο άρωμα και γεύση! Τα υλικά μας: 400 γρ. ντομάτες ώριμες αποφλοιωμένες και …
4 καλαμάρια μεγάλα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1-1/2 φλ. κινόα βρασμένη 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 1 πράσο ψιλοκομμένο 1 πιπεριά …
Πολύ νόστιμα και απλά! 1 κ. καλαμαράκια φρέσκα ή κατεψυγμένα, 3 μεγάλες ντομάτες σε κυβάκια ή ντοματάκια κονσέρβας, 1-2 κρεμμύδια …
Υλικά: Καλαμάρια – 1 1/2 κιλό Ντοματούλες φρέσκιες – 3 Σκόρδο – 3 σκελίδες Κρεμμυδάκια φρέσκα – 3 . Μαϊντανός …
Νηστήσιμο, ξινούτσικο, ευκολότατο. Μια συνταγή για το πιο αγαπημένο μας θαλασσινό.
Μια σπέσιαλ θαλασσινή συνταγή από την Ιταλία φτιάχνει σήμερα ο Χριστόφορος Πέσκιας και τη συνοδεύει με τέλειες αρωματικές μπρουσκέτες.
Μυρωδάτη αγαπημένη συνταγή η παέγια ή παέλια με ευωδιές θαλασσινές και λαχανικά.
Με ψιλοκομμένα φύλλα μυρωδικών και ξύσμα από πορτοκάλι και λεμόνι, το ψητό καλαμάρι γίνεται έδεσμα περιωπής. Διαδικασία Ανάβουμε το γκριλ στην …