Καλαμάρι ψητό με μυρωδικά εσπεριδοειδών !!!
Υλικά 750 γρ. καλαμάρια φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα, χωρισμένα τα πλοκάμια από το σώμα 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 …
Υλικά 750 γρ. καλαμάρια φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα, χωρισμένα τα πλοκάμια από το σώμα 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 …
2 κιλά καλαμαράκια 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι 450 ml κρασί κόκκινο ξηρό 500 γρ. Pummaro ψιλοκομμένο κλασικό τοματάκι 1 «Σπιτικό» …
1 μεγάλο καλαμάρι καθαρισμένο 100 γρ. φέτα μέτρια 4 λιαστές ντομάτες ½ πιπεριά Φλωρίνης κόκκινη Φρέσκα Ρίγανη, θυμάρι Βιολογικό Έξτρα …
Πολύ νόστιμα και απλά! 1 κ. καλαμαράκια φρέσκα ή κατεψυγμένα, 3 μεγάλες ντομάτες σε κυβάκια ή ντοματάκια κονσέρβας, 1-2 κρεμμύδια …
Μια σπέσιαλ θαλασσινή συνταγή από την Ιταλία φτιάχνει σήμερα ο Χριστόφορος Πέσκιας και τη συνοδεύει με τέλειες αρωματικές μπρουσκέτες.
Με ψιλοκομμένα φύλλα μυρωδικών και ξύσμα από πορτοκάλι και λεμόνι, το ψητό καλαμάρι γίνεται έδεσμα περιωπής. Διαδικασία Ανάβουμε το γκριλ στην …