Μοσχαράκι κοκκινιστό με μανιτάρια και καρότα
1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε κύβους 200 γρ. μανιτάρια μικρά ή κομμένα σε φετάκια 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 …
1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε κύβους 200 γρ. μανιτάρια μικρά ή κομμένα σε φετάκια 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 …
Ένα κλασικό πιάτο κατσαρόλας, σε εκδοχή φουρνιστή! Ο συνδυασμός των συνοδευτικών λαχανικών του σε σωταρισμένη και ωμή μορφή, οδηγεί σε …
1 κοτόπουλο γύρω στο 1,5 κιλό, κομμένο σε μερίδες 5-6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας κόκκινο κρασί …
Τα καλαμαράκια μου ήταν κατεψυγμένα σε ροδέλες, μπορείτε να βάλετε φρέσκα κομμένα σε ροδέλες μαζί με τα πλοκάμια τους. Η …
Αφήνοντας το χοιρινό να μαγειρευτεί αργά στη σάλτσα τομάτας χτίζει μια βαθιά και πλούσια γεύση. Ττα ζυμαρικά (βίδες) ενσωματώθηκαν στη …
Μπελαλίδο και χρονοβόρο φαγητό το σημερινό, αλλά πραγματικά υπέροχο!Αξίζει και τον κόπο και τον χρόνο, θα γλείφουν όλοι τα δάχτυλά …
1½ κιλό μοσχάρι χτένι,ελιά, στήθος κομμένο σε μπουκιές 2 γεμάτες κ.σ. αλεύρι 2 σκ. σκόρδο 1 μεγάλο καρότο σε καρέ …
Μια και μπήκε ο Νοέμβρης, πρέπει ν’αρχίσουμε να σκεφτόμαστε γεύματα πιο κατάλληλα για τον αναπόφευκτο χειμώνα που παραμονεύει, γι’αυτό και …
Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει ένα κλασικό κυριακάτικο φαγητό, προσθέτοντας τις δικές της ξεχωριστές πινελιές…
Υλικά 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 300 γρ. χοιρινό κιμά 1 μεγάλο αυγό 50 γρ. τριμμένη φρυγανιά 75 γρ. τριμμένη παρμεζάνα …
Ζεστή, μυρωδάτη και λαχταριστή, κατευθείαν από την κατσαρόλα του διακεκριμένου Έλληνα σεφ.Υλικά 1/2 κιλό ψιλά φασόλια, μουλιασμένα αποβραδίς 1 μεγάλο …
Για 3 άτομα: 250 γραμ. ρεβύθια, 3 μεγάλα καρότα, 1 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι, 1 κονσέρβα ντοματάκια, 2 πορτοκάλια (χυμός και …