Μπλανκέτ ντε Βω: μοσχάρι σε λευκή σάλτσα
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
ΥΛΙΚΑ 2ΟΟ γρ αμπελοφυλλα ζεματισμενα και στραγγισμενα καλα Για την γέμιση 1 κιλό χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο σε μικρούς κύβους …
Γευστικότατες , εμφανίσιμες μπακαλιαρομπουκίτσες! Τέλειος μεζές αλλά και κυρίως πιάτο με πατατούλες.
Είμαστε στην εβδομάδα της Τυρινής, και προσπαθώ οι προτάσεις που σας δίνω να είναι μέσα στο πνεύμα των ημερών. Στο …
Πολύ γευστικές και εμφανίσιμες μπακαλιαρομπουκίτσες!
10 ΛΑΖΑΝΙΑ 100 ΓΡ. COPPA FERRANO IFANTIS 100 ΓΡ. ΑΡΑΚΑ 2 ΑΒΓΑ 1 ΚΛΩΝ. ΘΥΜΑΡΙ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 2 ΦΛ. LACTOFREE 3 …
12 γρ. ξηρή μαγιά Αλλατίνη 2 κ.σ. ζάχαρη 180 γρ. χλιαρό γάλα ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις …
Υπέροχα αλμυρά μπισκοτάκια για να συνοδεύσουν το κρασί, τα τυριά ή το ποτό μας! Υλικά: 150 γρ αλεύρι για …
600 γρ. Μοσχαρίσιο φιλέτο 400 γρ. μανιτάρια Πόρτομπελο 6 φέτες προσούτο 50 γρ. μουστάρδα 200 γρ. σφολιάτα 2 κρόκοι αυγών …
100 γρ. baby ρόκα 100 γρ. baby φύλλα σπανάκι 1 φλ. φύλλα μαϊντανού 1 κρεμμύδι 1 καρότο 100 γρ. ρέβα …
,2 φύλλα ζύμη κουρού KANAKI 500 γρ. πατάτες 50 γρ. Arla Aυθεντικό Δανέζικο Κεφαλοτύρι 100 γρ. τυρί Arla Samsoe 2 …
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ.: Για τη ζύμη: 100 γρ. αλεύρι 50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 80 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο …
ΥΛΙΚΑ Για τη γέμιση 400 γρ. κιμά (μοσχάρι ή μισό μισό μοσχάρι και χοιρινό) 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσινο …
Μοσχαράκι μπλανκέτ με λευκή σάλτσα και πουρέ λαχανικών. 1,5 κιλό μοσχάρι κότσι με το κόκκαλο σε μερίδες 50-70 ml ελαιόλαδο …
Υλικά συνταγής Για τον κιμά 3 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γρ. κιμά κοτόπουλο …
ΥΛΙΚΑ3 ΚΣ ελαιόλαδο500 γραμ κιμά κοτόπουλο1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 2 ΣΚ σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ΚΣ πελτέ 1/2 φλ …
Αυτή η συνταγή είναι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Είναι πολύ νόστιμη.
Από τον Chef Δημήτρη Κοντόπουλο ,80 γρ. φιλέτο σαρδέλα & γαύρο 50 ml ελαιόλαδο Θυμάρι, δυόσμο, φρέσκια ρίγανη 1 σκελ. …
Από τον Chef Πάνο Σταμούλη ΥΛΙΚΑ 250 γρ. μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο 1 μπουκέτο μυρωδικών Knorr Σπιτικός 3 πατάτες 2 σκελ. σκόρδο …
ΥΛΙΚΑ : ΦΙΛΕΤΟ 500 γρ φιλέτο μοσχάρι αλάτι πιπερι κοκκινο θυμαρι ελαιολαδο 50 γρ. βούτυρο ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ 500 γρ. ντοματίνια 1 …