Γλασαρισμένα μανιτάρια με σκόρδο και θυμάρι
Αν ανοίξεις το ψυγείο μου θα δεις σχεδόν πάντα μέσα μανιτάρια…ακόμα και σκέτα μπορούν να γίνουν φαγητό…Τα κοινά άσπρα μανιτάρια …
Αν ανοίξεις το ψυγείο μου θα δεις σχεδόν πάντα μέσα μανιτάρια…ακόμα και σκέτα μπορούν να γίνουν φαγητό…Τα κοινά άσπρα μανιτάρια …
Το Αγριογούρουνο είναι για μένα το πιο νόστιμο κρέας για μαγειρευτό και η κλασική συνταγή α λα Μπουργκινιόν (Bourguignon) ,… …
Μια αλλιώτικη ιδέα. 300 γρ. κατσικακι/αρνάκι μπούτι σε 2 φέτες κομμένες για σνίτσελ 1 σκέπη αρνίσια κομμένη σε 2 κομμάτια …
Μοσχαράκι στη γάστρα με λαχανικά, μανιτάρια, και ολόκληρα κρεμμυδάκια. Ένα πεντανόστιμο πιάτο αρωματισμένο με μπαχαρικά, κόκκινο κρασί, βαλσάμικο, και μουστάρδα.
Το Κυριακάτικο τραπέζι της οικογένειας θα έχει γεύση και άρωμα από Γαλλία. Το μοσχάρι αποκτά μια ξεχωριστή νοστιμιά χάρη στα …
Ένα θρεπτικό και ελαφρύ πιάτο.
Μια και μπήκε ο Νοέμβρης, πρέπει ν’αρχίσουμε να σκεφτόμαστε γεύματα πιο κατάλληλα για τον αναπόφευκτο χειμώνα που παραμονεύει, γι’αυτό και …
Υλικά συνταγής 1 1/2 κιλό βοδινό ψαχνό 2 πιπεριές κομμένες σε κρίκους 3-4 καρότα κομμένα σε φέτες 2-3 κλωνάρια σέλινο …
Υλικά 1 κόκορας 1,5 κιλό 120 γρ. μπέικον 60 γρ. βούτυρο 1 κουταλιά σούπας λάδι λίγο αλεύρι 1 σκελίδα σκόρδο …