ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ
Σήμερα χρησιμοποιούμε ένα από τα αγαπημένα μας θαλασσινά, το χταπόδι, για να μαγειρέψουμε ένα φαγητό καταπληκτικό! Πρόκειται για συνταγή πανεύκολη, …
Σήμερα χρησιμοποιούμε ένα από τα αγαπημένα μας θαλασσινά, το χταπόδι, για να μαγειρέψουμε ένα φαγητό καταπληκτικό! Πρόκειται για συνταγή πανεύκολη, …
Τα γεμιστά καβούρια είναι ένα εντυπωσιακό ορεκτικό που φτιάχνεται πολύ εύκολα και πάρα πάρα πολύ γρήγορα. Συνοδεύονται με ουζάκι ή …
500 γρ. φάβα 2 ξερά κρεμμύδια 2 καρότα 1300γρ. ζωμός λαχανικών 5 κουταλιές σούπας λευκό κρασί 3 κουταλιές σούπας ξύδι …
Σας αρέσουν τα θαλασσινά; Αφελής ερώτηση φυσικά… Ειδικά τα καλαμαράκια και ειδικότερα όταν είναι ολόφρεσκα! Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μαγειρευτούν, …
Τόση νοστιμιά και τόσο απλά… Υλικα Ελαιόλαδο – 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Γαρίδες μεγάλες – 1 1/2 κιλό Ντομάτες …
Από τον Chef Βαγγέλη Δρίσκα ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες) ½ κ. γαρίδες 4 σκελ. σκόρδο Χυμό & ξύσμα από 1 …
Υλικά 1 φλ. τσ. αστακό βρασμένο και ψιλοκομμένο 1 φλ. τσ. μαγιονέζα 2 αυγά βρασμένα και ψιλοκομμένα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια …