Χτυπητό αυγό. Φτιάξτε το γλυκό μιας άλλης εποχής!
Τον θυμάμαι να το χτυπάει ακόμη λίγο και, με αργές, όλο απόλαυση, κινήσεις, να φέρνει μισογεμάτες κουταλιές από εκείνην την …
Τον θυμάμαι να το χτυπάει ακόμη λίγο και, με αργές, όλο απόλαυση, κινήσεις, να φέρνει μισογεμάτες κουταλιές από εκείνην την …
Μετά το χρυσό άγγιγμα του Μίδα, σειρά έχει το σοκολατένιο άγγιγμα του Παρλιάρου. Έτσι λοιπόν, τι άλλο θα μπορούσε να …
Δίχρωμες κρέπες με μερεντα! 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη 3 ποτήρια γάλα 300 γρ. αλεύρι 2 κουταλιές σούπας κακάο 3 αυγά …
Το Croquembouche είναι μια πυραμίδα φτιαγμένη από σου! Στη συγκεκριμένη περίπτωση με γέμιση κρέμα σοκολάτας στο εσωτερικό και φυσικά καραμέλα στο …
Mont Blanc στα γαλλικά ή Monte Bianco στα ιταλικά, σημαίνει Λευκό Όρος και υποδεικνύει την ψηλότερη κορυφή της οροσειράς των …
Υλικά – 500 γρ. γάλα φρέσκο – 210 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις – 20 γρ. κακάο – 50 …
Ένα διάσημο γαλλικό γλυκό που δημιουργήθηκε το 1891 από ζύμη σε σχήμα ρόδας ποδηλάτου παραγεμισμένη με κρέμα, προς τιμήν του …
Το bonèt παρασκευάζεται με την λογική της κρέμας καραμελέ, πολύ διαδεδομένης στην ευρωπαϊκη κουζίνα, αλλά είναι εμπλουτισμένο με υλικά που …
150 γρ. βούτυρο Lurpak 60 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 180 γρ. ζάχαρη 1 βανίλια 2 αβγά 3 κ.σ. μαύρη μπίρα 45 …
Για το μπράουνις 250 γρ. βούτυρο 440 γρ. ζάχαρη 4 μεγάλα αβγά 70 γρ. κακάο 2 βανίλιες 50 γρ. αλεύρι …
Σας λέω το σημερινό γλυκό είναι υπερπαραγωγή και αν το φτιάξετε σίγουρα θα εντυπωσιάσετε κόσμο! Στην πραγματικότητα δεν είναι πολύ …
ΥΛΙΚΑ Κρέπα: 2 αυγά 1 φλ. αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο 1 πρέζα ζάχαρη 1/4 φλ. γάλα 2 κ. σ. λιωμένο βούτυρο …
Υλικά για 4 ποτήρια Για την κρέμα: …
Χαρούμενες γλυκές κρέπες για μικρούς και μεγάλους.
Υλικά 650 ml. γάλα 200 γρ. αλεύρι 35 γρ. κακάο 6 κουτ. της σούπας ζάχαρη άχνη 2 αυγά 2 κουτ. …
Ένα βελούδινο σοκολατένιο επιδόρπιο, εύκολο και γρήγορο, για μικρούς και μεγάλους!Υλικά 1 ή 2 αυγό/ά (όσο πιο φρέσκο/α γίνεται) 1 …
1 κουτί κρέπες 1 κουταλιά της σούπας κακάο 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη 3 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο 2 …