Φιλέτο πανγκάσιους κοκκινιστό στο φούρνο
Το ψάρι πανγκάσιους είναι πολύ νόστιμο. Μπορείτε να το φτιάξετε τηγανητό, ή ψητό χωρίς να χάνει τίποτα από τη νοστιμιά …
Το ψάρι πανγκάσιους είναι πολύ νόστιμο. Μπορείτε να το φτιάξετε τηγανητό, ή ψητό χωρίς να χάνει τίποτα από τη νοστιμιά …
Συστατικα 1 σακουλακι μπαμιες 1 σακουλακι φιλετα μπακαλιαρου 1 μεγαλο κρεμμυδι 1 σκελιδα σκορδο λιγο ελαιολαδο αλατι πιπερι ριγανη κανελα …
800 γρ. μπακαλιάρος παστός 500 ml. ελαιόλαδο 200 γρ. αλεύρι ξύλο κανέλας 200 γρ. μέλι 1 φύλλο δάφνης 250 ml. …
Υλικά 4 φιλέτα βακαλάο (450γρ σύνολο) 6 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλιά κουρκουμά 1 κουταλιά κύμινο 1 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα 1/2 …
Περνώντας από τη λαϊκή αγορά τις προάλλες, περάσαμε και από τον πάγκο του ψαρά μας, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε …
Υλικά 2 φέτες σφυρίδα ½ κιλό κρεμμύδια κοκκάρια 1 σφηνάκι ξύδι βαλσάμικο 2 φρέσκιες ντομάτες 1 ποτήρι μαυροδάφνη κονιάκ ελαιόλαδο …
Υλικά 1/4 φλ. ελαιόλαδο 900 γρ. φιλέτα από σφιχτό λευκό ψάρι (ξιφίας, σφυρίδα, λαβράκι ή βακαλάος) 4 κρεμμύδια κομμένα σε …
Ο βακαλάος ή μπακαλιάρος είναι ψάρι του γένους Γάδος (Gadus) της οικογένειας των γαδιδών. Είναι ψάρι που εκτιμάται πολύ για …
Δε χρειάζεται να καθαρίσετε το ψάρι από τα κόκαλα! Σε 10 λεπτά έχετε μια πολύ εύγευστη σούπα που θα σας …
Νοστιμότατο φαγάκι, μπορεί να προσφερθεί σαν κύριο γεύμα με μια ωραία πράσινη σαλάτα. Μπορούμε όμως ωραιότατα να το παρουσιάσουμε και …