Τα ανεβατα της Κρητης
Σας έχω ξαναφτιάξει καλιτσούνια, συνταγή της μαμάς μου που την φτιάχνουμε πολλά χρόνια. Σήμερα θα σας φτιάξω μια πιο μοντέρνα …
Σας έχω ξαναφτιάξει καλιτσούνια, συνταγή της μαμάς μου που την φτιάχνουμε πολλά χρόνια. Σήμερα θα σας φτιάξω μια πιο μοντέρνα …
ΥΛΙΚΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ: ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 200gr ΓΑΛΑ 150gr ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤ. 100gr ΗΛΙΕΛΑΙΟ 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΑΓΙΑ …
Το στόλεν είναι ένα γλυκό μπρ ιός που είναι αρωματισμένο με μπαχαρικά και περιέχει αποξηρα μένα φρούτα (καντίτι, τζίντζε ρ, …
Έτσι, σήμερα, θα σας παρουσιάσω έναν ακόμα συνδυασμό γεύσεων ο οποίος έχει τη δική του θέση στα χριστουγεννιάτικα γλυκά, κυρίως …
Αυθεντική συνταγή με υπέροχη γεύση και θα γεμίσει αρώματα η κουζίνα σας!
500 γρ. αλεύρι δυνατό 150 γρ. γάλα 40 γρ. μαγιά ξερή 50 γρ. μαύρη ζάχαρη 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία …
250 γρ. αλεύρι σκληρό 250 γρ. αλεύρι κίτρινο χωριάτικο 1 αβγό 50 γρ. βούτυρο Lurpak (θερμοκρασία δωματίου) 50 γρ. ελαιόλαδο …
Πεντανόστιμη μηλόπιτα διαίτης!! Θρεπτική και πολύ υγιεινή! Με στέβια. 300 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως 100 γρ. αλεύρι σκληρό ή για …
Υλικά για 2 φρατζολάκια: 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 250 ml ζεστό γάλα 60 γρ. ζάχαρη άχνη και 2 κ.σ. για …
Πιθανόν η νοστιμότερη πίτα που υπάρχει. Φτιάξτε τη και δοκιμάστε τον υπέροχο συνδυασμό κιμά και πράσου. Μάλιστα με το χωριάτικο …
Την εποχή που όλα ήταν αλλιώς, για πρωινό ή απογευματινό κολατσιό, αλλά και όταν ζύμωναν ψωμί, οι γιαγιάδες και οι …