Τάρτα με frangipane και αχλάδια ποσαρισμένα σε κόκκινο κρασί και μπαχαρικά
Αυτή η τάρτα είναι για μένα ένα από τα καλύτερα επιδόρπια που θα μπορούσα να προσφέρω στα αγαπημένα μου πρόσωπα …
Αυτή η τάρτα είναι για μένα ένα από τα καλύτερα επιδόρπια που θα μπορούσα να προσφέρω στα αγαπημένα μου πρόσωπα …
Ιδιαίτερη και πολύ νόστιμη μηλόπιτα κρούστα μαρέγκας.
Υλικά – 255 γρ. καστανή ζάχαρη – 2 κανέλλες ξύλο – 1 αστεροειδής γλυκάνισος – 1 βανιλίνη – 1 κ.γ. …
Μια μηλόπιτα με γεύση και αρώματα! Με σπιτική αμυγδολόπαστα, ζύμη τάρτας και βελούδινη κρέμα. 1 βαζακι μαρμελαδα με φρουτα του …
250 γρ. βίδες ή ριγκατόνι 350 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 300 γρ. μανιτάρια άσπρα, καθαρισμένα και κομμένα σε καρέ 1 μεγάλο …
…Αυτή τη φορά η πρόταση είναι για την κλασική πάστα φλώρα, αλλά χωρίς όλες τις περιττές θερμίδες…Στη συγκεκριμένη συνταγή η …
Είναι ένα σάμαλι που το φτιάχνουμε χρόνια όταν δεν νηστεύουμε αλλά δεν θέλουμε να φάμε λιπαρά. 500 γραμμάρια γιαούρτι 500 …
Το Φθινόπωρο είναι η εποχή των μήλων αλλά και η εποχή που ζητάμε ένα πιο “ζεστό” επιδόρπιο με πιο “γήινες …
Υλικά: νεσκαφέ ζάχαρη εβαπορέ παγάκια λικέρ (amaretto) κανέλα σκόνη νερό καυτό Εκτέλεση: Παίρνουμε ένα σέικερ βάζουμε πάγο, εβαπορέ, καφέ, ζάχαρη …
Ασυνήθιστη και πολύ νόστιμη μαρμελάδα. Υλικά 700 γραμμάρια κίτρινη ή κόκκινη κολοκύθα μονο την ψυχα κομμένη σε κομματάκια 300 γραμμάρια …
Αυτή η συνταγή για τάρτα με βερίκοκα,μασκαρπόνε και αμαρέτο είναι μια γλυκιά αμαρτία που νομίζω πως θα σας ξετρελάνει!!!