Το κανταΐφι της μαμάς μου
Αγαπημένη συνταγή της μαμάς μου. Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρετε το καταίφι σε θερμοκρασία δωματίου. Για να διατηρηθεί τραγανό μην το …
Αγαπημένη συνταγή της μαμάς μου. Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρετε το καταίφι σε θερμοκρασία δωματίου. Για να διατηρηθεί τραγανό μην το …
Ονειρεμένη γλυκιά πίτα !! Δοκιμάστε την !!!
Υλικά 500γρ. κανταΐφι 200γρ. βούτυρο λιωμένο γάλακτος Για τη γέμιση 300 γρ. καρύδια 1 κουτ. γλυκού …
Θεϊκό σαραγλάκι, τραγανό και σιροπιασμένο όσο πρέπει , με υπέροχο άρωμα από βούτυρο γάλακτος.
Είναι πραγματικά απόλαυση μοναδική! 1 πακετο φύλλο κρούστας πολίτικο της Alfa 150 γρ. βούτυρο γάλακτος λιωμένο 350 γρ. καρυδόψιχα ψιλοκομμένη …
Αυτό που χαρακτηρίζει έναν μπακλαβά είναι το βούτυρο γάλακτος. Και στην Ήπειρο, το αγνό βούτυρο από 100% φρέσκο πρόβειο και …
Αγαπημένο παραδοσιακό καταίφι με καρύδι,αμύγδαλο άρωμα κανέλας και γαλύφαλλου με σιρόπι και γλύκα όσο πρέπει.Ιδανικό για ολες τις περιστασεις και …
Μια γλυκιά πίτα, πολύ υγιεινή σε σχέση με άλλα γλυκά που προσφέρεται για τις μέρες της νηστείας και όχι μόνο… …
Υλικά 1 κιλό φύλο κρούστας τύπου Βυρηττού φρέσκο η την μώβ συσκευασία του Κανάκι(θα χρειαστείτε δυο πακέτα) 400 γραμ.αμύγδαλα με …
αυτή κρέμα μας περίσσεψε. Για να την αξιοποιήσουμε σκαρφιστήκαμε ένα διαφορετικό γλυκό που αυτή τη φορά τη συνδυάζει με κυδώνια …
Υλικά συνταγής για τα μελομακάρονα 2 φλιτζ. λάδι 1 φλιτζ. βούτυρο γάλακτος ½ φλιτζ. ζάχαρη ½ φλιτζ. μπύρα χωρίς αφρό …
Απο τους καλυτερους μπακλαβαδες για τις ημερες των εορτων, με υπεροχο αρωμα φρεσκου βουτυρουκαι μπολικο σιροπι βυθισμενο μεχρι μεσα θα …
Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία αλλά όταν ξαναφτιάξω καρυδόπιτα θα την βάλω. Είναι εγγυημένα η καλύτερη καρυδόπιτα που θα έχετε φάει …
5 αβγά χωρισμένα 1 πρέζα αλάτι 400 γρ. ζάχαρη 250 γρ. βούτυρο γάλακτος 1 κοφτό κ.γ. κανέλα 1/2 κ.γ. γαρίφαλο …
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό φύλο κρούστας για μπακλαβά 3 τέταρτα του κιλού καρύδια περασμένα στο μούλτι να κοπούν λίγο 1 κουταλιά …
…ο μπακλαβάς που έκανα φέτος, ήταν τόσο νόστιμος που έφαγα ΚΑΙ εγώ! Η ποσότητα στη συνταγή της μάνας μου είναι …
Μελομακάρονα
Για τη ζύμη: 250 γρ. φυτική μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου ή 125 γρ. φυτική μαργαρίνη και 125 γρ. βούτυρο γάλακτος …
H πρώτη καρυδόπιτα που έφτιαξα! Και η πιο νόστιμη του Κ ό σ μ ο υ!!!!