Κιμαδόπιτα με Κασέρι και Φύλλο Κιχί από Αλεύρι Ολικής Άλεσης
Καλή χρονιά αγαπημένοι μου φίλοι! Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη ευτυχία, υγεία, δημιουργικότητα και «νόστιμη» σαν τη σημερινή …
Καλή χρονιά αγαπημένοι μου φίλοι! Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη ευτυχία, υγεία, δημιουργικότητα και «νόστιμη» σαν τη σημερινή …
Αγαπημένο πολίτικο φαγητό και η σημερινή ανάρτηση, το επονομαζόμενο χουνκιάρ μπεγιεντί, που ουσιαστικά πρόκειται για πουρέ μελιτζάνας με κοκκινιστό κρέας. …
Χουνκιαρ μπεγιεντι το ονομαζαν στην πολη…οπως και να το λενε η νοστιμια του συγκεκριμενου φαγητου πιστεψτε με δεν αλλαζει. Απολαυστε …
Όπως λοιπόν ο χειμώνας για την κουζίνα μου σημαίνει κάστανο και ρόδι, έτσι για το καλοκαίρι το πρώτο που θα …
Νόστιμα, γλυκύτατα κανελόνια, βρασμένα αποκλειστικά και μόνο μέσα σε γάλα. Το λιωμένο κασέρι, έχει κάνει μια όμορφη κρούστα έρχεται σαν …
Τα μακαρόνια με κιμά είναι ένα πολυαγαπημένο πιάτο για μικρούς και μεγάλους, πεντανόστιμο και πανεύκολο. Αν ακολουθήστε μάλιστα την παρακάτω …
Πιθανόν η νοστιμότερη πίτα που υπάρχει. Φτιάξτε τη και δοκιμάστε τον υπέροχο συνδυασμό κιμά και πράσου. Μάλιστα με το χωριάτικο …
Υλικά: – 1/2 κιλό λαζάνια – 300 γραμμάρια γκούντα τριμμένο – 100 γραμμάρια κασέρι τριμμένο ή άλλο τυρί που μας …