ΧΟΣΑΦΙ ή ΧΟΥΣΑΦΙ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 φλ.τσ. ξερά βερίκοκα 1 φλ.τσ. ξερά δαμάσκηνα 1 φλ.τσ. ξερά σύκα …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 φλ.τσ. ξερά βερίκοκα 1 φλ.τσ. ξερά δαμάσκηνα 1 φλ.τσ. ξερά σύκα …
Μια κουκλίτσα είναι αυτό το γλυκό! Salami di noci. Ένα σαλάμι σοκολάτας διαφορετικό, με προέλευση τη Νότια Ιταλία. Κάντε το …
Υλικά 180 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα 180 γρ. φουντούκια χοντροκομμένα 250 γρ. αλεύρι 3 κ. σ. κακάο σκόνη 200 γρ. βερύκοκα ξερά …
Μια συνταγή που προέρχεται από την θρησκευτική παράδοση του τόπου μας. Δοκιμάστε την και μοιραστείτε την με τρεις τουλάχιστον φιλικές …
Υλικά 125 γρ. βούτυρο αγελάδας 125 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 160 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. μπέικιν …
4 φέτες Arla Aυθεντικό Δανέζικο Κεφαλοτύρι (120 γρ. η μία) 3 αβγά 10 φέτες του τοστ 150 γρ. φουντούκια ανάλατα …
Το Ιταλικό πανφόρτε – Panforte είναι μια από τις συνταγές που πάντα βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλό μου χρόνια …
Γλυκιά γραβιέρα, μαλακό αθώο ανθότυρο και ξερά χρυσαφένια σύκα σε ένα αρμονικό συνδυασμό γεύσεων, με ανάλαφρη υφή. Όλα μαζί περιτυλιγμένα …
Από τον μάγειρα Γιώργο Δεβετζή ,2 φλ. ανθότυρο Δωδώνη 1 φλ. κρέμα γάλακτος 2/3 φλ. ζάχαρη 3 αβγά 1 ½ …
ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ!! ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 2 1/2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ 3 1/2 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ 2 ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ …
500 γρ. Ξερά σύκα Κύμης Για το σιρόπι 500 γρ. ζάχαρη 500 ml. νερό Κανέλα σκόνη Γαρίφαλο πρόκες Κονιάκ αρμπαρόριζα …
Μια φανουρόπιτα ευέλικτη , με μεγάλη ελευθερία στην επιλογή των υλικών που προέκυψε μετά από ένα περιεκτικότατο διάλογο και 2-3 …