Κανταίφια σπέσιαλ !!!
Υλικά 500 γρ Καντάιφι,300 γρ λιωμένο βούτυρο αγελαδινό,250 γρ ανάμικτα καρυδι-αμυγδαλα-1 κ γ κανέλα μισό κ.γ.γαρίφαλο,2 κ.σ φρυγανιά τριμμένη!
Υλικά 500 γρ Καντάιφι,300 γρ λιωμένο βούτυρο αγελαδινό,250 γρ ανάμικτα καρυδι-αμυγδαλα-1 κ γ κανέλα μισό κ.γ.γαρίφαλο,2 κ.σ φρυγανιά τριμμένη!
Υλικά 500 γρ. κανταΐφι 300 γρ. βούτυρο λιωμένο Γέμιση 300 γρ. καρύδια χοντροκομμένα 3 κ. σ. φρυγανιά τριμμένη 1 κ. …
Μια τέτοια στιγμή, η έμπνευση με οδήγησε σε μια μοναδικά νόστιμη και διαφορετική εκδοχή ενός “κανταϊφογαλακτομπούρεκου”. Μια τάρτα με βάση …
Παραθέτω την δική μου εκδοχή του γνωστού γλυκού. Η διαφορά απο τις άλλες συνταγές πιστεύω οτι είναι το άρωμα. Λίγα …
Αυτή, λοιπόν, την πορτοκαλόπιτα που είναι πολύ μα πολύ αρωματική θα την αγαπήσει ιδιαίτερα όποιος λατρεύει τα πορτοκάλια. Είναι από …