ΕΛΑΦΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΥΔΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Αυτό το φαγάκι το κάνω συχνά, συνήθως Σαββάτο ή Κυριακή μεσημέρι.Τρυφερά κομμάτια από μοσχαράκι, κρεμμυδάκια κοκκάρι, πατατούλες baby, καροτάκια, πιπεριές …
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας ΑΡΩΜΑ 3 750 ml Κουμανταρία 500 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου 500 γρ. μανιτάρια 2 καρότα τριμμένα 3 …
Όταν μαγείρεψα πρώτη φορά αυτό το φαγητό πριν δυο χρόνια περίπου δεν πίστευα το πόσο νόστιμο είναι ! Χορτοφαγικό …
Το στιφάδο, αυτό το παραδοσιακό ελληνικό πιάτο με τα κρεμμυδόπουλα (έτσι τα λέει η μαμά μου) ή κοκκάρια, πάντα το …
Το ρακόμελο αντικατέστησε το κρασί που χρησιμοποιείται συνήθως, δίνοντας μια ευχάριστη, ελαφρά γλυκύτητα που ταίριαζε καταπληκτικά με το φαγητό.Το ρακόμελο …