ΧΟΣΑΦΙ ή ΧΟΥΣΑΦΙ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 φλ.τσ. ξερά βερίκοκα 1 φλ.τσ. ξερά δαμάσκηνα 1 φλ.τσ. ξερά σύκα …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 φλ.τσ. ξερά βερίκοκα 1 φλ.τσ. ξερά δαμάσκηνα 1 φλ.τσ. ξερά σύκα …
Αγαπώ όλες τις μαρμελάδες και από τη στιγμή που διαπίστωσα πόσο εύκολο είναι να κάνεις τη δική σου μαρμελάδα,και μάλιστα …
Τούτη η γκρανόλα, εκτός από το κινόα και το ρύζι, περιέχει καρύδια και αμύγδαλα, σταφίδες, αποξηραμένα βερίκοκα και σύκα, και …
Αυτό το υπέροχο επιδόρπιο σε μιαν άλλη μορφή θα σας προτείνω για την Καθαρά Δευτέρα… βρασμένο σιτάρι, πασπαλισμένο με φρυγανιά, …
Η ώρα 24:00 παρά κάτι, αλλά τώρα πια με ξέρετε!! Όταν έχω έμπνευση δε με σταματά τίποτα.. Πάλι θα με …
Υλικά 100γρ γλυκό κουταλιού κεράσι, στραγγισμένα από το σιρόπι τους και κομμένα στην μέση 100γρ κορινθιακή σταφίδα ξανθιά …
Μια συνταγή που προέρχεται από την θρησκευτική παράδοση του τόπου μας. Δοκιμάστε την και μοιραστείτε την με τρεις τουλάχιστον φιλικές …
Υλικά 100 γρ. δαμάσκηνα ξερά 100 γρ. βερίκοκα ξερά 100 γρ. σύκα ξερά 100 γρ. σταφίδες ξανθές 250 γρ. μέλι …
Υλικά 125 γρ. βούτυρο αγελάδας 125 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 160 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. μπέικιν …
Αυτή η γέμιση αρέσει πολύ στα παιδιά μου. Κάθε χρόνο τη φτιάχνω και δε βαριούνται να την τρώνε ακόμη και …
Αυτό που σας παρουσιάζω σήμερα δεν έχει την υφή του κέικ. Δεν είναι αφράτο κ αέρινο, είναι συμπαγής η υφή …
Τον τελευταίο καιρό νιώθω μεγάλη έλξη για την ωμοφαγία ή αλλιώς για το raw food. Οι ωμοφάγοι τρέφονται αποκλειστικά με …
Από τον μάγειρα Γιώργο Δεβετζή ,2 φλ. ανθότυρο Δωδώνη 1 φλ. κρέμα γάλακτος 2/3 φλ. ζάχαρη 3 αβγά 1 ½ …
Μια φανουρόπιτα ευέλικτη , με μεγάλη ελευθερία στην επιλογή των υλικών που προέκυψε μετά από ένα περιεκτικότατο διάλογο και 2-3 …