Αυτήν την καρυδόπιτα με σοκολάτα θα την βλέπεις και στον ύπνο σου
Έχω αλλεργία στα καρύδια. ‘Η για να είμαι ακριβής είχα αλλεργία στα καρύδια όταν ήμουν μικρή και συνεχίζω να μην …
Έχω αλλεργία στα καρύδια. ‘Η για να είμαι ακριβής είχα αλλεργία στα καρύδια όταν ήμουν μικρή και συνεχίζω να μην …
Το μόνο που χρειάζεται για να φτιάξουμε αυτό το υπέροχο λικέρ, είναι αλκοόλ και σιρόπι από κυδώνι γλυκό του κουταλιού …
Πεντανόστιμες και πανεύκολες καργιόκες -καλύτερες από του εμπορίου !!!
Ήθελα τώρα να κλείσω τη γεύση αυτού του γλυκού, σε ένα λουκούμι κόκκινης κολοκύθας γεμιστό με καρύδια. Είναι θέμα πρακτικής …
ΥΛΙΚΑ για 18 τεμ. 500 γρ.αλεύρι γ.ο.χ 200 γρ.ζάχαρη 120 γρ.σπορέλαιο 150 γρ.σταφίδες (μαύρες και ξανθές) 300 γρ.χυμό φρέσκου πορτοκαλιού …
ΥΛΙΚΑ για 18 τεμ. 500 γρ.αλεύρι γ.ο.χ 200 γρ.ζάχαρη 120 γρ.σπορέλαιο 150 γρ.σταφίδες (μαύρες και ξανθές) 300 γρ.χυμό φρέσκου πορτοκαλιού …
Μια πολύ γρήγορη και εύκολη συνταγή που έκανα απο το μυαλό μου όταν μου είπαν οτι σε ενα τεταρτο θα …
ΥΛΙΚΑ: 500 γρ. κέικ τριμμένο στο μούλτι Η συνταγή για το κεικ ΕΔΩ!! 300 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα 200 γρ. μαργαρίνη …
100 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ. καστανή ζάχαρη 25 γρ. σιρόπι από γλυκό κουταλιού ή σιρόπι …
Μελομακάρονα τραγανά και απόλυτα μελωμένα! Δεν το λέω εγώ,το λένε οι δοκιμαστές μου,που πιστέψτε με είναι πολύ δύσκολοι και απαιτητικοί! …
50 ml pisco 25 ml φρέσκο χυμό λεμόνι 25 ml σιρόπι ζάχαρης 1 ασπράδι αβγού ¼ κ.γ. κανέλλα
Μυρίζοντας την αχνιστή κούπα με τσάϊ, κανέλα, γαρύφαλλα και πορτοκάλι, θυμήθηκα αυτά τα πικάντικα γλυκά μπισκοτάκια μπαχαρικών που είχα φτιάξει …
Είχα μία συνταγή μέσα στο ντουλάπι να με περιμένει. Το μόνο που έπρεπε να σκεφτώ είναι πως θα την κάνω …
Μια εύκολη παραλλαγή του Πολίτικου εκμέκ. Από τα πιο αγαπημένα μου καλοκαιρινά γλυκά, όπως το ᾿φτιαχνε η γιαγιά μου για …
Υλικά συνταγής για το κέικ 1 ποτήρι μαργαρίνη λιωμένη 1 ποτήρι ζάχαρη μαύρη 5 αυγά 2½ ποτήρια αλεύρι ¼ ποτηριού …
Φτιάξτε εύκολα και οικονομικά τα γλυκά που θα κεράσετε. Αυτές οι καριόκες είναι απλά υπέροχες!
Τα αφράτα μπαλάκια ζύμης που οι Γάλλοι ψήνουν στο φούρνο και ονομάζουν choux , στην ελληνική τους εκδοχή τηγανίζονται, σιροπιάζονται …
τα ροξακια συνήθως είναι με κακάο και καρύδι αλλα εγώ θέλησα να κάνω μια αλλαγή και να αντικαταστήσω το κακάο …
Σ’ αυτήν την φάση λοιπόν και αφού κόντευα στην κυριολεξία να “δαγκώσω” οθόνες και σελίδες περιοδικών :-)) έκανα κι’ εγώ …
Καλημέρα και πάλι!!! Πριν μερικές μέρες προβληματίστηκα πολύ…να γράψω τη σημερινή ανάρτηση ή όχι;;; Αλλά μετά σκέφτηκα …γιατί όχι;;; Κυριολεκτικά …