Φασολάδα του Σταύρου
Υλικά 8 μερίδες 1 ποτήρι κρασί 500 γρ φασόλια πρεσπών 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι 2 κλωνάρια Σέλερι …
Υλικά 8 μερίδες 1 ποτήρι κρασί 500 γρ φασόλια πρεσπών 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι 2 κλωνάρια Σέλερι …
Παραδοσιακή φασολάδα σούπα κοκκινιστή με κουρκουμά και προαιρετικά με καυτερές πιπεριές, με ψιλοκομένο ξερό κρεμμύδι, μπόλικα καρότα, σέλινο, αλάτι, πιπέρι, …
500 γρ. φασόλια ξερά τα οποία τα έχουμε μουσκέψει από το προηγούμενο βράδυ 150 γρ καπνιστό σύγκλινο Μάνης κομμένο σε …
Πιάτο αγροτικής γιορτής, ευχαριστήριο, προσφορά στον Απόλλωνα απ’ τον Θησέα. Η συνυφασμένη με το εθνικό DNA φασολάδα στην κλασική χυλωμένη …
ΥΛΙΚΑ Mερίδες: 5 Χρόνος Προετοιμασίας: 40 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 40 λεπτά 500 γρ. μέτρια ξερά φασόλια 3 καρότα κομμένα σε …
Τα μαυρομάτικα η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι τα συνηθίζουν να τα απολαμβάνουν ως σαλάτα. Εγώ όμως με μαυρομάτικα φασόλια, …
Μην σας παραπλανεί το όνομά της! Αυτή η φασολάδα είναι απλά τέλεια!
300 γρ. φασόλια άσπρα 1 λίτρο ζωμό κότας 2 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 καρότο 1 κλωνάρι σέλινο ή σέλερι …
Υλικά 1 ποτήρι νερού και λίγο παραπάνω φασόλια ψιλά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 1 φινόκιο σε κύβους …