Βοδινό & Λαχανικά Σούπα
Όσοι έχουν ενδοιασμούς για τις σούπες γενικά και ειδικότερα για τις χειμωνιάτικες, ζεστές κρεατόσουπες, χορταστικές και χουχουλιάρικες έχω να τους …
Όσοι έχουν ενδοιασμούς για τις σούπες γενικά και ειδικότερα για τις χειμωνιάτικες, ζεστές κρεατόσουπες, χορταστικές και χουχουλιάρικες έχω να τους …
Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές παραδοσιακές συνταγές της περιοχής του Πιεμόντε (Τορίνο). …
Πορτς (σούπα) Κρύο καιρός για σούπα, γι’αυτό επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε το πορτς, το εθνικό φαγητό των ρώσων. θα χρειαστούμε: …
Υλικά συνταγής 1 1/2 κιλό βοδινό ψαχνό 2 πιπεριές κομμένες σε κρίκους 3-4 καρότα κομμένα σε φέτες 2-3 κλωνάρια σέλινο …
Τέλειο και δυναμωτικό πιάτο και η μεγαλύτερη μαγκιά του είναι ότι μπορείς να το σερβίρεις στο καθένα διαφορετικά, αρέσουν σε …
Φτιάχνουμε Φον σκούρο τη Βασική συνταγή.
Η σούπα μπορς είναι μια πολύ θρεπτική σούπα λαχανικών, ουκρανικής προέλευσης, την οποία συνηθίζουν να φτιάχνουν οι Πόντιοι τις κρύες …
Υλικά για 4 άτομα 200 γρ. βούτυρο 800 γρ. μοσχάρι από το ποντίκι, κομμένο σε ισόποσες μερίδες (ζητήστε από τον …
Σε πάρα πολλές συνταγές, περιέχονται στα υλικά έτοιμοι κύβοι βοδινού, κυρίως σαν ενισχυτικό γεύσης. Αν θέλουμε, αντί για έτοιμους μπορούμε …