Κρέας κατσαρόλας για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Βράζουμε το νερό μας και στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι, τις φακές και το αλάτι και αφήνουμε να βράσουν για …
Αγαπημένα, ζουμερά λαζάνια με πλούσια σάλτσα
Ένας άλλος τρόπος για μακαρόνια με κιμά. Εύκολος και πάνω απ’ όλα χωρίς να χρειάζεστε πολλα σκεύη. 500 γρ. κοφτό …
Υλικά : 500 γρ φασόλια γίγαντες 4 καρότα 1/2 ματσάκι σέλινο 1/2 ματσάκι μαϊντανό 250 γρ μπέικον 1 φλ. καφέ …
Ένα πολύ νόστιμο, “κυριακάτικο” φαγητό, πλούσιο σε γεύση όσο εύκολο σε εκτέλεση. 500 γρ rigatoni 350 γρ μοσχαρίσιο κιμά 300 …
Δοκιμάστε να μαγειρέψετε αυτή τη φασολάδα και θα εκπλαγείτε.Υλικά 500 γρ. φασόλια 2 σκελίδες σκόρδο 1 ντομάτα 1-2 κρεμμύδια 1 …