Μπακαλιάρος Αθηναϊκή Μαγιονέζα (video)
Η Σφυρίδα Αθηναϊκή Μαγιονέζα είναι ένα πιάτο-θρύλος της αστικής κουζίνας μας, ταυτισμένο με κοσμικές δεξιώσεις και πλούσιους μπουφέδες, αν και… …
Η Σφυρίδα Αθηναϊκή Μαγιονέζα είναι ένα πιάτο-θρύλος της αστικής κουζίνας μας, ταυτισμένο με κοσμικές δεξιώσεις και πλούσιους μπουφέδες, αν και… …
Υλικά της συνταγής μας (ταψί 22 Χ 32) 500 γρ. μακαρόνια barilla για παστίτσιο 700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο σπάλα η …
Υλικά 1 λάχανο αφράτο Για τη γέμιση: 500 γραμμ. κιμά μοσχαρίσιο 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα 2 – 3 …
Κρεατόσουπα με κρέας μοσχαρίσιο και λαχανικά. Προσωπικά η αγαπημένη μου σούπα.
4 σκελ. σκόρδο ψημένο 2 κρόκους αβγών 2 κ.γ. μουστάρδα 2 κ.σ. χυμό λεμόνι 1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένη 1 φλ. …
1 λάχανο αφράτο και ελαφρύ Για τη γέμιση 500 γρ. κιμά ανάμικτο (αρνί και χοιρινό ή μοσχάρι και χοιρινό) 2 …
Φραγκόκοτα λεμονάτη στην κατσαρόλα με κλασική γαλλική σάλτσα suprême, με ολόκληρους κόκκους πολύχρωμου πιπεριού, αρωματισμένη φυσικά κατά τις δικές μας …
100 γρ. baby ρόκα 100 γρ. baby φύλλα σπανάκι 1 φλ. φύλλα μαϊντανού 1 κρεμμύδι 1 καρότο 100 γρ. ρέβα …
Νόστιμα, μικρά κιμαδοπιτάκια σε ρολάκια, ιδανικά για έναν γιορτινό μπουφέ, για το πάρτυ ή για να συνοδέψουν το ποτό ή …
Μοσχαράκι μπλανκέτ με λευκή σάλτσα και πουρέ λαχανικών. 1,5 κιλό μοσχάρι κότσι με το κόκκαλο σε μερίδες 50-70 ml ελαιόλαδο …
Υλικά Μανιτάρια λευκά στρογγυλά 4 τεμ. Κοτόπουλο φιλέτο 1 κιλό Φύλλα σφολιάτας 3 φύλλα Ελαιόλαδο 4-5 κουταλιές της σούπας Λευκό …
Υλικά συνταγής Για τον κιμά 3 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γρ. κιμά κοτόπουλο …
ΥΛΙΚΑ3 ΚΣ ελαιόλαδο500 γραμ κιμά κοτόπουλο1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 2 ΣΚ σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ΚΣ πελτέ 1/2 φλ …
Από τον Nomad Chef Ανδρέα Λαγό Ημέρα προβολής 9/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα) …
Εγώ βρήκα όλα τα χόρτα που χρησιμοποίησα σε συσκευασία, πλυμμένα και κομμένα έτοιμα προς χρήση!
Υλικά ( για 28 περίπου πιτάκια) για την ζύμη 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού …
Μία πολύ καλή συνταγή!!! Μία συνταγή ιδιαίτερη, όπου τα ζυμαρικά, σουρωμένα “al dente”, σερβίρονται με νόστιμα mini κεφτεδάκια, μέσα σε …
Η κακαβιά είναι από τις νοστιμότερες ψαρόσουπες! Οι ψαράδες, ό,τι ψάρια τους περισσεύουν στις ψαριές τους, το βράζουν με μερικά …
Το Βιτέλο Τονάτο (Vitello = μοσχάρι, Tonnato = τόνος) είναι για μένα το απόλυτο Ιταλικό καλοκαιρινό πιάτο. Ένα πιάτο που… …