Αυθεντική σάλτσα ραγού μπολονέζ
Στην Ελλάδα τη σάλτσα Μπολονέζ, την ξέρουμε ως σάλτσα με κιμά, παρόλα αυτά στην Μπολόνια η κλασσική σάλτσα ραγού αποτελείται …
Στην Ελλάδα τη σάλτσα Μπολονέζ, την ξέρουμε ως σάλτσα με κιμά, παρόλα αυτά στην Μπολόνια η κλασσική σάλτσα ραγού αποτελείται …
Κλασσικό φαγητό και αξεπέραστο! 1,5 κιλό μοσχάρι χτένι,κομμένο σε μικρά κομμάτια ,πλυμένο και καλά σκουπισμένο σε θερμοκρασία δωματίου. 2 κρεμμύδια …
1 κιλό μοσχάρι από το ποντίκι ή τη λάπα κομμένο σε μικρά κομμάτια ½ κιλό ρεβίθια 1 Knorr «Σπιτικός» Ζωμός …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της …
Ποιο είναι το πρώτο φαγάκι που θα σας ερχόταν στο μυαλό, αν σας ρωτούσαν τι θα θέλατε να φάτε μια …
Χειμώνας χωρίς σούπες γίνεται; Δε γίνεται! Άτομα:2, Χρόνος μαγειρέματος:2 ώρες, Κόστος: 7€
200 γρ. Βιτάμ 800 γρ. μοσχάρι από το ποντίκι, κομμένο σε ισόποσες μερίδες (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να το …
Μια γνήσια γαλλική συνταγή από την Βουργουνδία.
Επίσης με όσους είναι αρχάριοι στην μαγειρική, από τις πρώτες συνταγές που θα θελήσει να μάθει είναι το κοκκινιστό, με …