Γιουβετσάκι (κριθαρότο) με γαρίδες και κατίκι Δομοκού
20 φρέσκες γαρίδες Νο 3-4 των 8-10 εκ. 300 γρ. κριθαράκι καλής ποιότητας 4 τομάτες 12 τοματίνια 30 γρ. ούζο …
20 φρέσκες γαρίδες Νο 3-4 των 8-10 εκ. 300 γρ. κριθαράκι καλής ποιότητας 4 τομάτες 12 τοματίνια 30 γρ. ούζο …
Στις σούπες έχουμε αδυναμία, και μάλιστα όχι μόνο τον χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι.Για σήμερα λοιπόν το μενού έχει μια …
Η μαροκινή κουζίνα ένα μείγμα από αραβικές, ανδαλουσιανές και περσικές επιρροές, όπως αυτό το μαροκινό κοτόπουλο με κους κους που …
Και καθώς καθόμουν στο τραπέζι της κουζίνας και καθάριζα κάστανα, τα οποία είχα βράσει για να τα έχω έτοιμα στην …
Υλικά της συνταγής μας 1/2 κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής χωρίς πέτσα 4 καρότα 1 ζωμό λαχανικών βιολογικό 1 κούπα ρύζι για …
Η Food Blogger Εύα Μονοχάρη aka Funky Cook, φτιάχνει μια πεντανόστιμη σούπα με μπακαλιάρο και θαλασσινά …
Από τον Chef Σταμάτη Ευσταθίου Hμέρα προβολής 04/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. Για 4 άτομα YΛΙΚΑ 500 …
Αρωματικό στήθος κοτόπουλου σερβιρισμένο πάνω σε πράσινη σαλάτα μαζί με dressing.
2 τεμ. λαβράκια (800γρ/ένα) 1 ποτ. κρασί Chardonnay 2 τεμάχια ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά κρεμμυδάκια 1 τεμάχιο ψιλοκομμένο σέλερι 10 γρ. …
Πρώτα απ ‘όλα, επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω τον Κρόκο Κοζάνης (Crocus Κοζάνης). Ο Κρόκος είναι ένα λουλούδι του οποίου …
Mια νόστιμη και υγειινή σούπα!
Από την μαγείρισσα Τασούλα Κουφοπούλου…