Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Η κολοκυθόπιτα με κίτρινη κολοκύθα είναι κατεξοχήν πίτα του βροχερού φθινοπωρινού και χειμωνιάτικου καιρού. Με τη γλυκιά της μεστή γεύση, …
Υλικά συνταγής ½ κιλό πατάτες 4 καρότα περασμένα από τον τρίφτη 50γρ. μπέικον σε κυβάκια 1 λεμόνι (ο χυμός του) …
Όπως είχαμε υποσχεθεί, σήμερα μαγειρεύουμε τη δεύτερη γιαπωνέζικη συνταγή της εβδομάδας! Τη γιαπωνέζικη εκδοχή του τηγανιτού ρυζιού. Η διαφορά του …
Υλικά Χοιρινό καρέ 6 τεμ Κεφαλογραβιέρα 150 γρ κομμένη μπαστούνια Μπέικον 4 φέτες κομμένες Πιπεριά κόκκινη 1 τεμ κομμένη μπαστούνια …
200 γρ. κάστανα 100 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 200 γρ. ρύζι 1 κρεμμύδι 50 …
Το φρούτο στο φαγητό κάνει για ακόμα μία φορά καλά τη δουλειά του. Τολμήστε το και δε θα σας απογοητεύσει.
Υλικά 2 κ. χοιρινή σπάλα, ανοιγμένη για ρολό 12 φέτες μπέικον 1 χαλούμι, κομμένο σε στικς 1-2 καρότα, κομμένα σε …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50” 18/01/2013, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ, ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΧΑ , ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΙΦΙ ΜΕ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ