Μοσχαράκι με πουρέ κοκκινιστό ογκρατέν Αντώνης
Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια απλό αλλά τοσο διαφορετικό. Από τα πιο ωραία φαγητό. Μέτριο σε δυσκολία 45 λεπτά …
Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια απλό αλλά τοσο διαφορετικό. Από τα πιο ωραία φαγητό. Μέτριο σε δυσκολία 45 λεπτά …
Στην Ελλάδα τη σάλτσα Μπολονέζ, την ξέρουμε ως σάλτσα με κιμά, παρόλα αυτά στην Μπολόνια η κλασσική σάλτσα ραγού αποτελείται …
1 κιλό γαρίδες ολόκληρες (ή αποφλοιωμένες) 500γρ φαρφάλες 450 ml κρασί κόκκινο ξηρό 500 γρ. Pummarό ψιλοκομμένο κλασικό τοματάκι 1 …
500 γρ. φασόλια ξερά τα οποία τα έχουμε μουσκέψει από το προηγούμενο βράδυ 150 γρ καπνιστό σύγκλινο Μάνης κομμένο σε …
Και για να είμαστε και στο κλίμα των ημερών, είπα να δοκιμάσω να φτιάξω Goulash, το διάσημο πιάτο από την …
Ένα πολύ νόστιμο, “κυριακάτικο” φαγητό, πλούσιο σε γεύση όσο εύκολο σε εκτέλεση. 500 γρ rigatoni 350 γρ μοσχαρίσιο κιμά 300 …
Τη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια …
Υλικά Κιμάς 600 γρ Μπέικον 100 γρ ψιλοκομμένο Κρεμμύδι ξερό 1 1/2 τεμ ψιλοκομμένο Καρότα 2 τεμ ψιλοκομμένα Σέλερι 2 …