Αρνάκι στο χαρτί… παρέα με τυρί
Κυριακή μεσημέρι! Το κλασσικό ψητό κρέας στον φούρνο, είναι μια πολύ καλή λύση για το Κυριακάτικο τραπέζι. Δεν θέλει πολλά-πολλά …
Κυριακή μεσημέρι! Το κλασσικό ψητό κρέας στον φούρνο, είναι μια πολύ καλή λύση για το Κυριακάτικο τραπέζι. Δεν θέλει πολλά-πολλά …
Στην Ελλάδα τη σάλτσα Μπολονέζ, την ξέρουμε ως σάλτσα με κιμά, παρόλα αυτά στην Μπολόνια η κλασσική σάλτσα ραγού αποτελείται …
To πιο φινετσάτο οσομπούκο είναι το αυθεντικό μιλανέζικο. Μαγική γεύση, χρώμα, άρωμα και άποψη. Παρουσιαστικό και εκτόπισμα αντιστρόφως ανάλογα του …
Υπέροχο φαγητό που αρέσει σε όλους! 1.200 γρ. μοσχάρι, σπάλα, στήθος ή κιλότο ολόκληρο κομμάτι 3-4 σκ. σκόρδο αλάτι πιπέρι …
Τη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια …
Ο μετρ του κυριακάτικου τραπεζιού και από τα πιο αγαπητά ελληνικά φαγητά. Η καλύτερη εκτέλεση για κοκκινιστό κοτόπουλο με μακαρόνια, …