Ο μελένιος μπακλαβάς της γιαγιάς
Ένας πλούσιος μπακλαβάς … από κείνους που όταν αρχίσεις δεν μπορείς να σταματήσεις το πηρούνι να παίρνει το δρόμο προς …
Ένας πλούσιος μπακλαβάς … από κείνους που όταν αρχίσεις δεν μπορείς να σταματήσεις το πηρούνι να παίρνει το δρόμο προς …
Υλικά: για τη βάση: μισό πακ. Φύλλο κανταΐφι , 150 γρ βούτυρο λιωμένο , 1 φλιτζ. φιστίκια Αίγινας η καρύδια …
Σιροπιαστό κανταΐφι με κρέμα ! Για το καταϊφι : 400 γρ. φύλλο κανταϊφι, 150 γρ. λιωμένο βούτυρο ή βιτάμ, 100 …
Υλικά Καταϊφι 800 γρ ξεφτισμένο Καρύδια 350 γρ τριμμένα ελαφρώς Βούτυρο 300 γρ λιωμένο Κανέλα 2 κουταλιές σούπας Άχνη ζάχαρη …
Υλικά (γέμιση με καρύδι) 500 γραμμάρια φύλλο κρούστας 200 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο λιωμένο 300 γραμμάρια καρυδόψιχα αλεσμένη 3 κουτ. σούπας …
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό φύλο κρούστας για μπακλαβά 3 τέταρτα του κιλού καρύδια περασμένα στο μούλτι να κοπούν λίγο 1 κουταλιά …
Έψαχνα πολύ καιρό να βρω μια συνταγή για τελειο εκμέκ καταίφι, μέχρι που στο chef στον αέρα παρουσιάστηκε η παρακάτω …
Το γλυκάκι μας είναι μια πολύ γρήγορη, εύκολη αλλά πολύ νόστιμη συνταγή για εκμέκ. Με σαντιγύ είναι η μια εκδοχή …
Η απλή συνταγή για σαραϊλί με ζάχαρη άχνη, ένα πολύ νόστιμο νηστίσιμο γλυκό για την σαρακοστή