Πασχαλινή πράσινη σαλάτα με αβγά
Πάντα το Πάσχα περισσεύουν αβγά κόκκινα. Ο καλύτερος τρόπος να τα καταναλώσουμε είναι μέσα σε μια πασχαλινή πράσινη σαλάτα.
Πάντα το Πάσχα περισσεύουν αβγά κόκκινα. Ο καλύτερος τρόπος να τα καταναλώσουμε είναι μέσα σε μια πασχαλινή πράσινη σαλάτα.
Υλικά για 4 άτομα: 1200 γρ. χοιρινό καρέ ξεκοκαλισμένο (ή άλλο κομμάτι που θα σας προτείνει ο κρεοπώλης) 2 καρότα …
Μια σαλάτα ανοιξιάτικη που θα σας κεντρίσει τη γεύση, θα σας “βάλει” στο κλίμα, θα σας απογειώσει και θα σας …
Πλησιάζει το Πάσχα και ήρθε η ώρα να βάλουμε και καμιά συνταγή για το Πασχαλινό τραπέζι. Με το σουβλιστό αρνί …
υλικά 1 κουταλιά ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 κουταλάκια κουρκουμά 1 ποτήρι κινόα 1 1/2 ποτήρι …
Υλικά συνταγής για τη σαλάτα 2 ώριμα αβοκάντο , ξεφλουδισμένα, χωρίς σπόρους και κομμένα σε κύβους 1 μικρή ρίζα μαρούλι …
Τα παντζάρια νομίζω έχουν κάνει ισχυρό comeback, μαζί με όλα βέβαια τα ταπεινά λαχανικά.Η κυρίαρχη γεύση είναι αυτή του Γαλλικού …
Συστατικα 1 μαρουλι τονο 2 φετες μπεικον μισο μηλο 2 βραστα αυγα 2 φετες κασερι σε λωριδες λιγα καρυδια λιγο …
Λίγο πριν εκπνεύσει το 2013 σας προτείνουμε μια ακόμα σαλατίτσα κατάλληλη να σερβιριστεί και στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Είναι όμορφη, είναι …