Πίτσα Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Με σφολιάτα,την αγαπημένη σας ζύμη ή την ζύμη της συνταγής που σας δίνω για πίτσα φτιάξτε την να στολίσετε το …
Με σφολιάτα,την αγαπημένη σας ζύμη ή την ζύμη της συνταγής που σας δίνω για πίτσα φτιάξτε την να στολίσετε το …
Καλημέρα σε όλους. Ναι ναι μη γελάτε, πίτσα με παστουρμά. Μια ιδιαίτερη γεύση αρκεί να μην το παρακάνουμε και διατηρούμε …
Οι γιορτές πλησιάζουν και ίσως πρέπει να δοκιμάσουμε καινούργιες γεύσεις για τους αγαπημένους μας. Η σημερινή μου πρόταση! Τσουρεκάκια γεμιστά …
ΥΛΙΚΑ(για δύο φρατζόλες) 1/2κ.αλεύρι(250γρ.Γ.Ο.Χ. και 250γρ.για ζυμωτό ψωμί) 1 φακελάκι μαγιά 1κ.γ.ζάχαρη 1 1/2κ.γ.αλάτι 2 γεμάτες κ.σ.βούτυρο λίγες σταγόνες χυμό …
Μία τελείως διαφορετική τούρτα από τις συνηθισμένες, εμπνευσμένη από εμένα.
Εύκολη συνταγή για να φτιάξουμε μόνοι μας υπέροχη σπιτική πίτσα. Υλικά (για 2 ταψιά φουρνου): 1 κιλό αλευρι σταρένιο 1 …
400 γρ. κοσκινισμένο αλεύρι τύπου 00 150 ml χλιαρό νερό 1 μαγιά (ξηρή ή νωπή) 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα …
ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 3-4 φλυτζάνια αλεύρι 1 κ.σ ζάχαρη 1 φακελάκι μαγιά ξερή 2 κ.σ βούτυρο λιωμένο 1 1/4 φλιτζάνι …
,Υλικά 30γρ. μαγιά 2 φλυτζάνια του νες καφέ νερό 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη Μισό …
Υλικά (για μια κανονική πίτσα)Για τη ζύμη1 1/4 αλεύρι για όλες τις χρήσεις3/4 κουτ. του γλυκού αλάτι1 φακελάκι μαγιά½ κούπα …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ για μια κανονική πίτσα -1 1/4 αλεύρι για όλες τις χρήσεις -3/4 κουτ. του γλυκού αλάτι …
Στις κάθε είδους πίτες, λίγοι είναι αυτοί που δεν έχουν αδυναμία πιστεύω. Στο τραπέζι μας υπάρχει μια πίτα, τουλάχιστον μια …
Υλικά για τη ζύμη: ( 3 μεγάλα πεϊνιρλί) 125 gr. βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου 1 αυγό 125 gr. γιαούρτι στραγγιστό …
Υλικά: Για τη ζύμη: 20 γρ. νωπή μαγιά ή 1/2 φακελλάκι ξερή 1 κούπα χλιαρό γάλα 1 αυγό 1 πρέζα …
Υλικά (για 4-5 κομμάτια) Για τη ζύμη: 1 κιλό αλεύρι σκληρό 45γρ. νωπή μαγιά 1 κ.γ. αλάτι 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο …
Για τη ζύμη: -1 κιλό αλεύρι σκληρό -45γρ. νωπή μαγιά -1 κ.γ. αλάτι -2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο -150 ml φρέσκο γάλα …
Η γνωστή κι αγαπημένη μας πίτσα, ενισχυμένη με έξτρα τυρόψωμο. Ο συνδιασμός αυτός την απογειώνει!