Αρνάκι με ρύζι και πράσινα κρεμμυδάκια
Η σημερινή συνταγή είναι πανωμερίτικη. Παραδοσιακή της Καπουτζήδας, μιας από τις πιο όμορφες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Και δεν το λέω …
Η σημερινή συνταγή είναι πανωμερίτικη. Παραδοσιακή της Καπουτζήδας, μιας από τις πιο όμορφες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Και δεν το λέω …
Ο όρος «καπαμάς» είναι τούρκικης προέλευσης και αναφέρεται σε ένα φαγητό το οποίο μαγειρεύεται στην κατσαρόλα με κλειστό το καπάκι …
2½ κιλά κατσίκι, 1 ολόκληρο στήθος μαζί με ένα κομμάτι από την κοιλιά του (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας) 250 …
Το φρικασέ είναι ένα φαγητό που μας έφτιαχνε η μάνα μου συχνά, γιατί μας άρεσε πολύ. Ήταν τόσο ευέλικτη με …
Θεωρούμε ότι τα σχόλια για το σημερινό μας πιάτο περιττεύουν! Μπορούμε απλώς να πούμε ότι είναι από τους αγαπημένους μας …
Υλικά 2 κιλά κατσίκι 12 αγγινάρες (κατά προτίμηση Τήνου) 10 κρεμμυδάκια φρέσκα 2 κρόκους αυγών 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ …
Μια πολύ ωραία πίτα, που γίνεται με αρνί ή κατσίκι και την έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας την εποχή, που ήξεραν …
Το πάνω μέρος (στήθος) από ένα κατσίκι ή αρνί Το συκωτάκι του ψιλοκομμένο 3 ποτήρια ρύζι Καρολίνα 2 μεγάλα κρεμμύδια …