Μαρμελάδα Καυτερής Πιπεριάς & Τομάτας
Η καψαϊκίνη (capsaicin) είναι μια ουσία που περιέχεται στις κόκκινες πιπεριές αλλά και σε μια ποικιλία πιπεριών και φυτών που …
Η καψαϊκίνη (capsaicin) είναι μια ουσία που περιέχεται στις κόκκινες πιπεριές αλλά και σε μια ποικιλία πιπεριών και φυτών που …
ΥΛΙΚΑ 1200γρ.περιπου πιπεριες Φλωρινης 1-2 φρεσκες καφτερες πιπεριες η,αν θελετε 1 κ.γ.μπουκοβο 1 μεγαλη ωριμη ντοματα,η,2 μετριες 2 σκελιδες σκορδου …
”Εδώ είναι Βαλκάνια”!!! Και εμείς, εδώ, έχουμε μία σάλτσα που δεν είναι καθόλου “παίξε – γέλασε”!!! Βασισμένη σε μία ξεχωριστή …
Η Εύη Βουτσινά μάς δείχνει πώς θα φτιάξουμε μια αρωματική μελιτζανόσαλτσα για να την έχουμε το χειμώνα.
Πολύ καυτερή σάλτσα για πολλές χρήσεις, ποντιακής καταγωγής!
Ένα υπέροχο άρτυμα που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους…σε μια δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από …
Μοναδικός πελτές πιπεριάς απ’ τα χεράκια μας, που χαρίζει μια άλλη νότα στα φαγητά και σε κάθε είδους εδέσματα!!! Η …
Από την Κωνσταντίνα Λίτσα Υλικά 1 κ. πιπεριές Φλωρίνης 200 γρ. καρύδια 3 – 5 σκελ. σκόρδο 1 καυτερή πιπερίτσα …
Η περουβιανή σάλτσα ταιριάζει με ψάρι, κρέας ή πουλερικά ή μέσα σε πίτα για σουβλάκι (αντί για τζατζίκι)…