Μαντί
Το Μαντί είναι παραδοσιακά ζυμαρικά γεμιστά με κιμά, βρασμένα σε ζωμό τα οποία σερβίρονται με σκορδάτο γιαούρτι και σάλτσα ντομάτας! …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ Κιμάς αρνίσιος 200 γρ Φρυγανιά τριμμένη 6 κουταλιές σούπας Αυγό 1 τεμ Κρεμμύδι ξερό 1 …
Για τη ζύμη 250 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 15 γρ. ζάχαρη Λίγο αλάτι 50 γρ. γιαούρτι 120 γρ. βούτυρο …
Μια συνταγή για κεμπάπ, που μας έρχεται από την Ανατολή, νόστιμο και πικάντικο φαγητό που δεν χορταίνεις να το τρως! …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ. Κιμάς αρνίσιος 300 γρ. Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Κρεμμύδι ξερό 1 1/2 τεμ. Αλάτι-πιπέρι …
Υλικά: Για την ζύμη 500γρ αλεύρι για ολες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά 1/2 κ.γ αλάτι νερό όσο πάρει Για …
Υλικά: Για τη ζύμη 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας …
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -2 φύλλα κρούστας -1 κουτ.σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένα -ελαιόλαδο για το τηγάνι Για τη γέμιση: …