Ελαφρύς Μουσακάς (Χωρίς Τηγάνισμα)
Αυτός ομουσακάς είναι μούρλια! Τον έφτιαξα για την Τσικνοπέμπτη (γιατί μέχρι έναν «μουσακά»φτάνει το τσίκνισμα μας, παραπέρα δεν πάει…) και …
Αυτός ομουσακάς είναι μούρλια! Τον έφτιαξα για την Τσικνοπέμπτη (γιατί μέχρι έναν «μουσακά»φτάνει το τσίκνισμα μας, παραπέρα δεν πάει…) και …
Σήμερα θα μαγειρέψουμε κολοκυθάκια γεμιστά στην κατσαρόλα. Η αγαπημένη μας συνταγή σε μια παραλλαγή για κατσαρόλα! Υλικά: 6 μεγάλα και …
Πολυαγαπημένο και άκρως Ελληνικό! Διαβάστε την κλασική συνταγή με μερικά μικρά μυστικά για να σας γίνουν πολύ ζουμερά και καλοψημένα!
Η κόρη μου το λάτρεψε και το καλύτερο είναι ότι ζητάει γιαουρτάκι σε όλα τα κοκκινιστά φαγάκια αυτού του είδους! …
Υλικά συνταγής 12-14 κολοκυθάκια για γέμισμα χοντρά 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος ή ανάμεικτος (χοιρινό και μοσχάρι) 12 κ.σ. ρύζι γλασσέ ή …
Υλικά συνταγής 2 κιλά κολοκυθάκια ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 1 φλιτζ. κεφαλοτύρι 1 κ.γ. φρέσκο βούτυρο αλάτι για τη σάλτσα …