Λαχανοντολμάδες με σάλτσα ντομάτας
Υλικά συνταγής για τη γέμιση 1 μεγάλο λάχανο 1 κιλό κιμάς (800γρ. μοσχάρι και 200γρ. χοιρινό). 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 …
Υλικά συνταγής για τη γέμιση 1 μεγάλο λάχανο 1 κιλό κιμάς (800γρ. μοσχάρι και 200γρ. χοιρινό). 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 …
Υλικά συνταγής 4 μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες 400γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 ντομάτα φρέσκια ψιλοκομμένη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένα 6 λιαστές ντομάτες …
Υλικά Αρακάς 1 κιλό Κιμάς μοσχαρίσιος 700 γρ Κρεμμύδια ξερά 1 1/2 τεμ Λευκό κρασί 1/2 κούπα τσαγιού Μαϊντανός 1/2 …
Η κλασική συνταγή γεμιστών με μια έξτρα πινελιά… 5 ντομάτες 4 πιπεριές 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 φλ. τσαγιού ρύζι …
Εδώ και πολύ καιρό θέλω να φτιάξω λαχανοντολμάδες, αλλά η μεγάλη πίεση χρόνου με κάνει να το αναβάλλω, γιατί όπως …
Οι Λαχανοντολμάδες είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα της Ελληνικής Κουζίνας. Συνήθως τους μαγειρεύουμε άσπρους και τους συνοδεύουμε με ένα …
Ένα από τα λίγα πιάτα της Ελληνικής κουζίνας που συνδυάζει φαντασία, εφευρετικότητα και οικονομία. Προήλθε από την αξιοποίηση όλων των …
Μια εύκολη εκδοχή του μουσακά , χωρίς μπεσαμέλ και χωρίς να λερώνετε πολλά σκεύη Υλικά για ένα μεγάλο τηγάνι 400 …
Η ιστορία του μουσακά είναι περίπλοκη όπως και αυτή η εκδοχή! Ένας άλλος μουσακάς, όχι σαν τον κλασικό Ελληνικό που …
Τρώγεται ως έχει, με το πιρούνι, συνοδεία ψωμιού, ή ως σάλτσα σε μακαρόνια ή ρύζι.Υλικά 400 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς (προτιμότερο …
Ειναι αδιανοητο να περασει το καλοκαιρι χωρις να απολαυσουμε εναν ωραιο μουσακα! Ειναι μπελαλιδικος, με την ζεστη το να τηγανιζεις …