Παραδοσιακή κιμαδόπιτα με πράσο, από τη Θεσσαλία
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
ΥΛΙΚΑ: 7 χωριάτικα φύλλα έτοιμα ή ανοίγουμε δικά μας φύλλα (εάν ανοίξουμε δικά μας φύλλα θα χρειαστούμε 5 φύλλα ), …
Ευκολη και γρηγορη στην παρασκευη της,πεντανοστιμη με ωραιο σπιτικο τραγανο φυλλο ετοιμη για να σταθει σε οποιοδηποτε τραπεζι και να …
Είναι μια πολύ εύκολη και πάρα πολύ νόστιμη συνταγή, δοκιμάστε την! 2 ½ φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 …
4 μέτριες πατάτες βρασμένες και ξεφλουδισμένες 4 άσπρα μανιτάρια 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη …
Υλικά 1 βάση για αλμυρή τάρτα, δείτε εδώ Για τη γέμιση 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 3-4 πράσα 1 μέτριο κρεμμύδι, …
Υλικά 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο 3-4 μπαχάρια ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο 1 ποτηράκι λευκό …
Υλικά: Για τη γέμιση 4 φύλλα κρούστας για πίτες 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 700 γρ. …