Μακαρόνια με κιμά
Υλικά 1κιλο κιμά μοσχαρίσιο 1 κουτί (500γρ)ζυμαρικά ότι θέλουμε:σπαγγέτι, πένες, λιγκουινι, κ.λ.π Σάλτσα 1 κουτί τοματακια ψιλοκομμένα Μισό κουτί χυμό …
Υλικά 1κιλο κιμά μοσχαρίσιο 1 κουτί (500γρ)ζυμαρικά ότι θέλουμε:σπαγγέτι, πένες, λιγκουινι, κ.λ.π Σάλτσα 1 κουτί τοματακια ψιλοκομμένα Μισό κουτί χυμό …
Πολύς κόσμος το φοβάται το κανελόνι, ότι δεν θα ψηθεί και θα μείνει τραγανό. Τα καινούρια κανελόνια όμως είναι φτιαγμένα …
Ο μουσακάς αποτελεί από τα πιο παραδοσιακά και αγαπημένα φαγητά της ελληνικής κουζίνας. Στο σπίτι μου είναι από τα φαγητά …
Η πιο νόστιμη συνταγή για παπουτσάκια που δοκίμασα ποτέ μου! Προσθαφαίρεσα μόνη μου τα υλικά διαβάζοντας διάφορες συνταγές κατέληξα εδώ!!!…
…
Τη συνταγή αυτή τη κάνει η μητέρα μου εδώ και πολλά χρόνια και όσοι την έχουν δοκιμάσει έχουν μείνει ευχαριστημένοι. …
Ζυμαρικά και κιμάς σε τρυφερό τετ α τετ !!!, Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 15′, Χρόνος μαγειρέματος: 45′, Κόστος: 10€
Ένα νοστιμότατο πιάτο με μια ξεχωριστή, αυθεντική Ιταλική πάστα! Τα κοχύλια θα γεμίσουν με κιμά και θα καλυφθούν με Ελληνικά …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Φαγητό με λίγο μπελά, δεν λέω, αλλά δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς ότι είναι διαχρονική αξία!! Η μόνη ίσως διαφορά …
Ελάτε να φτιάξουμε μια νόστιμη συνταγή με τα κανελόνια. Τα αγαπάμε, τα τρώμε οικογενειακώς μετά μανίας και πάντα ψάχνουμε συνταγές …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Υλικά 3/4 κιλού κιμάς μοσχαρίσιος 4 χονδρές φέτες ψωμί χωρίς κόρα 1/2 φλ.ελαιόλαδο 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κουτ γλυκού …
Ένα ρολό κιμά γεμιστό με ζαμπόν, τυρί και πιπεριά σας έχω, λοιπόν, για σήμερα. Μαλακό, καλοψημένο και λαχταριστό. Φαγάκι με …
ΥΛΙΚΑ: 7 χωριάτικα φύλλα έτοιμα ή ανοίγουμε δικά μας φύλλα (εάν ανοίξουμε δικά μας φύλλα θα χρειαστούμε 5 φύλλα ), …
Ο κρύος καιρός ταιριάζει στην γεμιστή γαλοπούλα. Την κάναμε πλούσια σε γεύση και συμβολικά γουρλίδικη. Νόστιμη, τραγανή έξω, ζουμερή μέσα, …
Η Σάλτσα Μπολονέζ είναι ένα ραγού -κατά την ιταλική εκδοχή του- αργομαγειρεμένο , η οποία γίνεται με κομματάκια κρέατος ή …
Υλικά Αρακάς 1 κιλό Κιμάς μοσχαρίσιος 700 γρ Κρεμμύδια ξερά 1 1/2 τεμ Λευκό κρασί 1/2 κούπα τσαγιού Μαϊντανός 1/2 …
Μπήκα λοιπόν κι εγώ στο κλαμπ παστίτσιο και μαζί σας θα μοιραστώ τη συνταγή. Που μοιάζει με όσες έχετε δει, …
Μελιτζάνες παπουτσάκια, γεμιστές με κιμά και μπεσαμέλ, ένα κλασσικό πιάτο της ελληνικής κουζίνας. Ένα νόστιμο και γευστικό κυρίως πιάτο, το …