ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΆΝΑ
Βασικό συστατικό τα μακαρόνια, και συγκεκριμένα τα ριγατόνι, ή άλλο είδος πάστα μεγάλου μεγέθους και απαραίτητα με τρύπα (στην Ιταλία …
Βασικό συστατικό τα μακαρόνια, και συγκεκριμένα τα ριγατόνι, ή άλλο είδος πάστα μεγάλου μεγέθους και απαραίτητα με τρύπα (στην Ιταλία …
Υλικά 800 γραμ. κιμάς μοσχαρίσιος ανάμεικτος με χοιρινό 4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο 2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα στον …
Τα κεφτεδάκια, είναι από εκείνα τα φαγητά, που όπως και να τα φτιάξουμε, αρέσουν πάρα πολύ σε όλους. Μια εξαιρετικά …
Συνταγή για ιταλική σάλτσα μπολονέζ.
Ένα κλασικό ορεκτικό, που με λίγες τηγανιτές πατάτες γίνεται και κυρίως πιάτο. Παλιότερα τα καλοκαίρια, έμπαιναν καθημερινά σε ταπεράκια και …
Ένα από τα πιο αγαπημένα μας πιάτα θα σας σερβίρω σήμερα!Μπορεί να θυμίζει λίγο παστίτσιο, αλλά το ζυμαρικό που περιέχει …
1-1/2 κιλό κιμάς ανάμεικτος χοιρινό και μοσχάρι 1 μεγάλο τριμμένο κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 1 τριμμένο καρότο 2 κ.σ. ψιλοκομμένος …
Μια ξεχωριστή διαφορετική συνταγή με εντάσεις όπως πικάντικη γλυκύτητα και σπιρτάδα αλλά παράλληλα ελαφριά, δοκιμάστε και θα με θυμηθείτε!!!
Μαλακά κεφτεδάκια αντί για τηγανητά με πολλά μυρωδικά.
Υλικά 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 300 γρ. χοιρινό κιμά 1 μεγάλο αυγό 50 γρ. τριμμένη φρυγανιά 75 γρ. τριμμένη παρμεζάνα …
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό κιμά ανάμεικτο (χοιρινό- μοσχαρίσιο) 1-2 μέτρια κρεμμύδια 2-3 σκελίδες σκόρδο 1 κ.γ. κίμινο …