Γιουβαρλάκια με κρέμα αυγολέμονο
Ποιος δεν έχει δοκιμάσει αυτό το υπέροχο μαμαδίστικο φαγάκι??Το απόλυτο χουχουλιάρικο, χειμωνιάτικο comfort food, αν κι εγώ το μαγειρεύω χειμώνα-καλοκαίρι, …
Ποιος δεν έχει δοκιμάσει αυτό το υπέροχο μαμαδίστικο φαγάκι??Το απόλυτο χουχουλιάρικο, χειμωνιάτικο comfort food, αν κι εγώ το μαγειρεύω χειμώνα-καλοκαίρι, …
Μια νόστιμη κι εύκολη τάρτα, για μπουφέ ή για δείπνο με φίλους.
Κλασικά γεμιστά κολοκυθάκια βρασμένα με κουρκουμά, δυόσμο στη γέμιση, φλοιό λεμονιού στο αβγολέμονο κι αποξηραμένο εστραγκόν και σχοινόπρασο στο σερβίρισμα.
Όχι μπολονέζ. Μακαρόνια με κιμά. Έλληνες είμαστε, μακαρόνια με κιμά τρώμε άλλωστε. Προσαρμοσμένη στα δικά μου γούστα, μια σάλτσα …
Τα υλικά (για 4 άτομα) 2 κ. σ. λάδι 500 γρ κιμά ανάμικτος βοδινό- χοιρινό 370 γρ τοματάκια ψιλοκομμένα (σε …
Για το ψήσιμο του κόκορα ακολούθησα την δοκιμασμένη πλέον συνταγή για το ψητό κοτόπουλο, δηλαδή μαρινάρισμα και ψήσιμο στην γάστρα. …
Από τον Chef Δημήτρη Αγοραστό Hμέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4-5 άτομα 1 …
Σήμερα σας έχω ενα πιάτο κατα την αποψή μου ιδανικό για μπουφέ αν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν το φτιάξετε …
Υλικά ( 4 άτομα) 4 αφράτα ψωμάκια 1 ματσάκι ρόκα 4 λεπτές φέτες καπνιστό μετσοβόνε Για τις αργοψημένες ντομάτες 4 …
Υλικά συνταγής Για τον κιμά: 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, πολτοποιημένο στο μούλτι 4 …