ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΆΝΑ
Βασικό συστατικό τα μακαρόνια, και συγκεκριμένα τα ριγατόνι, ή άλλο είδος πάστα μεγάλου μεγέθους και απαραίτητα με τρύπα (στην Ιταλία …
Βασικό συστατικό τα μακαρόνια, και συγκεκριμένα τα ριγατόνι, ή άλλο είδος πάστα μεγάλου μεγέθους και απαραίτητα με τρύπα (στην Ιταλία …
Έχετε δοκιμάσει ποτέ τα αγαπημένα σας μακαρόνια με κιμά σε τούρτα; Τώρα μπορείτε αρκεί να ακολουθήσετε τη παρακάτω συνταγή του …
…Η ιδέα γι’αυτό το παστίτσιο, προέκυψε ουσιαστικά από την μεταφορά αυτής εδώ της μακαρονάδας από την κατσαρόλα στο ταψί…Το αποτέλεσμα …
Υλικά της συνταγής μας
Ένα πολύ νόστιμο, “κυριακάτικο” φαγητό, πλούσιο σε γεύση όσο εύκολο σε εκτέλεση. 500 γρ rigatoni 350 γρ μοσχαρίσιο κιμά 300 …
250 γρ. βίδες ή ριγκατόνι 350 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 300 γρ. μανιτάρια άσπρα, καθαρισμένα και κομμένα σε καρέ 1 μεγάλο …
500 γρ. ριγκατόνι 1 ζωμός Βοδινού Knorr Σπιτικός 400 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 200 γρ. κιμά χοιρινό 2 καρότα 1 κρεμμύδι …
Υλικά μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο 3 κ.σ. καλαμποκέλαιο 1 μεγάλο κρεμμύδι λιωμένα στο multi 1 κ.σ. ξύδι 1/4 φλυτζάνι κόκκινο …
Παστίτσιο ΡιγκατόνιΑγαπάμε παστίτσιο κλασικό αλλά αυτή η παραλλαγή του με την χρησιμοποιήση των ριγκατόνι δίνει άλλη διάσταση στην έννοια παστίτσιο. …
Τα αγαπημένα μας μακαρόνια με κιμά, με μία παρουσίαση που εντυπωσιάζει! Ένα τόσο απλό και οικονομικό πιάτο μεταμορφώνεται σε κάτι …