ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΆΝΑ
Βασικό συστατικό τα μακαρόνια, και συγκεκριμένα τα ριγατόνι, ή άλλο είδος πάστα μεγάλου μεγέθους και απαραίτητα με τρύπα (στην Ιταλία …
Βασικό συστατικό τα μακαρόνια, και συγκεκριμένα τα ριγατόνι, ή άλλο είδος πάστα μεγάλου μεγέθους και απαραίτητα με τρύπα (στην Ιταλία …
Δεν ήταν ιδιαίτερα καφτερό – εμείς πάντως δεν θα είχαμε πρόβλημα, εάν ήταν! – και τους έδωσε άρωμα και εξαιρετική …
Κιμαλίδικο, ακόμη μία συνταγή που προέρχεται από την πολίτικη κουζίνα. Είναι ένα είδος τάρτας, με βάση το ψωμί, γέμιση με …
Υλικά – 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος, άπαχος ή με λίπος (αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Ο κιμάς με …
Ομολογώ οτι ποτέ δεν είχα φανταστεί να συνδυάσω τα μπιφτέκια στον φούρνο με κρεμμύδια. Τα μπιφέκια γίνονται ιδιαίτερα αφράτα και …
Γκιούλμπασι, κλέφτικο ή εξοχικό αγαπημένο κυριακάτικο και γιορτινό φαγάκι! Σήμερα έχω ετοιμάσει μία πιο ελαφριά εκδοχή με κοτόπουλο και σκορδάτα …
Κεφτέδες σήμερα, λίγο διαφορετικοί, νοστιμότατοι και με μια νόστιμη σάλτσα που δεν καλύπτει τον κεφτέ, απλώς προσθέτει στη νοστιμιά. Γίνονται …
Μπορείτε να τα κάνετε τούρμπο αν τα τηγανίσετε, ή να τα κάνετε πιο ελαφριά αν τα ψήσετε στο γκριλ. Μπορείτε …
Τα σουτζουκάκια είναι ένα εκπληκτικό φαγητό με μεγάλη παράδοση. Η πιο συνηθισμένη συνταγή για σουτζουκάκια είναι με σάλτσα ντομάτας αλλά …