Πορτοκαλόπιτα με παγωτό Καϊμάκι
Για τη βάση 5 πορτοκάλια 1 πακέτο φύλλο κρούστας (450 γρ.) 250 γρ. σπορέλαιο 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για τη βάση 5 πορτοκάλια 1 πακέτο φύλλο κρούστας (450 γρ.) 250 γρ. σπορέλαιο 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
ίπαμε να διευρύνουμε αυτό το γευστικό θέμα, φθινόπωρο που είναι, με μια μηλόπιτα μιας τρίτης, εντελώς διαφορετικής λογικής, με καταγωγή …
Πεντανόστιμη μηλόπιτα που μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά, με λίγα υλικά και εύκολη! Μια μηλόπιτα ιδιαίτερα σαγηνευτική γιατί ξεφεύγει από τις …
Κάθε χρόνο τα ίδια. Να κάνω γεμιστή τη γαλοπούλα φέτος; Μα δε θα κάνεις τη σούπα; Αυτή είναι η απάντηση …
Ένα πανεύκολο και νόστιμο στρούντελ! 5 φύλλα κρούστας, 2 μήλα μέτρια καθαρισμένα και κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες. Χυμό 1/2 …
1 πακέτο φύλλα κρούστας «πολίτικο» της alfa 1 φλ. σταφίδες 4 κ.σ. κονιάκ ή ρούμι 4 μέτρια μήλα 2/3 φλ. …
Υλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο Αμύγδαλα 2 φλιτζάνια του τσαγιού Φρυγανιά τριμμένη 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ …
Σύμφωνα με την ελληνική παράδοση, τις ημέρες της Αποκριάς και κυρίως την εβδομάδα της Τυρινής συνηθίζονται τα γλυκά με βάση …
Υλικά συνταγής 1 πακέτο φύλλο κρούστας 100 γρ. λιωμένο βούτυρο 100 γρ. σουσάμι Για τη γέμιση 500 γρ. κιμάς κ.σ. …